Moda
Pamela Badžek kaubojske čizme

Domaće influencerice odlično uklapaju kaubojske čizme u proljetne outfite, ovo su najbolji primjeri

  • Kaubojske čizme vrlo su popularan par obuće koji obožavaju nositi i domaće influencerice
  • U svoje su ih nedavne kombinacije uklopile na različite načine, od kombiniranja uz traper suknju ili traperice, do outfita s jednostavnom crnom haljinom
  • Sve su odabrale i različite trendi modele kaubojki

Proljetno vrijeme i prijelazno razdoblje donosi nam odlične modne kombinacije u kojima možemo spajati različite komade, a mnogima su izbor obuće koju često uklapaju u svoje outfite trendi kaubojske čizme.

Kaubojske čizme ove su godine i dio velikog trenda, odnosno modne estetike 'coastal cowgirl', koja spaja klasične i romantične komade poput bijelih haljina ili mekog pulovera s popularnim kaubojskim čizmama. 

Lagane za kombiniranje, odlično izgledaju i u klasičnoj kombinaciji s trapericama, što dobro zna i influencerica Julija Vodopija, koja je svoje bijele kaubojske čizme kombinirala s trapericama širokih nogavica i bijelim T-shirtom.

Margot Robbie Možda vas zanima Margot Robbie promovira 'Barbie' u looku koji kao da je ukrala sa seta. No nimalo slučajan odabir nosi poznat potpis Rubrika Moda Moda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anđela Kulaš (@andelica7)

Anđela Kulaš također je odabrala traper komad, no u verziji trendi traper maksi suknje te ju uklopila u kombinaciju s bež kaubojskim čizmama od brušene kože. Ostatak outfita nadopunila je jednostavnom bijelom majicom i crnim sakoom.

Suknju uz kaubojke nosi i Patricia Baradić, no u nešto drugačijoj verziji. Patricia je tako zelenu midi lepršavu suknju kombinirala uz crnu boju u ostatku outfita, visoke crne kaubojske čizme i crni asimetrični top.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IP (@ivana.pirizovich)

Da i crna haljina odlično pristaje uz kaubojske čizme, pokazale su i Pamela Badžek i Ivana Pirizović. Dok je Ivana svoju midi crnu haljinu bez naramenica nosila uz smeđe kaubojke s crnim i bijelim detaljima, Pamela je svoju mini crnu haljinu uklopila u styling s komadima u bež nijansama - visokim kaubojkama od brušene kože, oversize sakoom i YSL torbicom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Badžek (@august_xvi)

Paula Sikirić Možda vas zanima Paula Sikirić stylingu prepunom boja dodala je i upečatljivu Diesel 1dr torbicu Rubrika Moda Moda
 
Photo: Instagram @august_xvi

Komentari 0