Moda

Traperice širokih nogavica poželjnije su nego ikad, posebno nam se sviđa ovaj Zarin model

  • Traperice marine kroja iz Zare jednostavan su i chic dodatak kolekciji traperica i hlača
  • Izrazito širokih nogavica i visokog struka, lijepo će naglasiti svaku figuru
  • Ovaj svestrani model posebno je dobar za podizanje dnevnih kombinacija

U našoj kolekciji traperica uvijek ima mjesta za novi model, no potraga za parom koji nam savršeno pristaje nije uvijek lagana. Među raznolikom ponudom traperica širokih, ravnih i uskih nogavica, visokog, niskog ili srednjeg struka i drugih modela, sigurno se nalazi i onaj par traperica koji će nam pristajati kao da je krojen za nas.

Zara marine traperice | Autor: Instagram @monikh Instagram @monikh Zara marine jeans

Ako još uvijek nisi pronašla takav model ili jednostavno želiš isprobati neki novi, iz Zarine kolekcije izdvajamo 'marine jeans', odnosno traperice visokog struka i jako širokih nogavica koje većinom sežu do gležnja. 

marine traperice | Autor: Instagram @mdfhima Instagram @mdfhima marine traperice

Ovaj model mogao bi biti odličan i jako trendi dodatak svakoj kolekciji traperica, a njihov kroj i silueta svakako će trajati dulje od jedne sezone. Marine traperice mogu se nositi u casual lookovima uz tenisice, no odlično će izgledati i uz cipele na visoku petu, koje će im dati dozu elegancije. 

Zara body Možda vas zanima Zarin body metalik boje smatramo it komadom za partyje - genijalno izgleda na traperice i štikle Rubrika Moda Moda

Zara marine traperice | Autor: Instagram @monikh Instagram @monikh Zara marine jeans

Iako su trenutno vrlo popularan komad koji obožavaju i influencerice, marine traperice zapravo su investicija u klasičan traper komad koji lijepo pristaje svakom tipu tijela te je lagan za kombiniranje. 

Zara marine traperice | Autor: Zara Zara Jeans ZW The Patch Pocket Marine, (29,95 eur); Jeans ZW The Marine Straight, (29,95 eur); (sad 19,99 eur)

Marine traperice iz Zarine kolekcije dolaze u klasičnim plavim nijansama, neke i s dodatkom malih džepova s prednje strane, no i u drugim nijansama boja, poput sive, bež i crne, koje mogu biti odlična alternativa plavom traperu.  

Zara marine traperice | Autor: Zara Zara Jeans ZW The Marine Straight, (29,95 eur); (sad 19,99 eur); (29,95 eur)

Zara kaput Možda vas zanima 12 najljepših dugih kaputa sa Zarinog sniženja: crni, u bež nijansama, jarkih boja... Rubrika Moda Moda
Photo: Zara

Komentari 0