Moda
Zara kaput

12 najljepših dugih kaputa sa Zarinog sniženja: crni, u bež nijansama, jarkih boja...

  • Sniženja su počela i u Zari, stoga je sad savršeno vrijeme za kupnju novog kaputa
  • Odjevni predmet bez kojeg zima ne prolazi, u Zari dolazi u nizu varijanti, a mi smo izdvojile najljepše modele
  • Strukirani ili oversize, u jarkoj ili neutralnoj boji, na Zarinom sniženju postoji kaput po svačijem ukusu!

Iako su vrlo praktična i svake ih godine s nestrpljenjem iščekujemo, svi znamo koliko je teško "navigirati" sniženjima u trgovinama i pronaći upravo ono što tražimo među mnogobrojnom ponudom pa smo odlučile olakšati situaciju i provjeriti što se nalazi na Zarinom ovosezonskom sniženju, posebno u kaputima. Zimski kaput jedan je od temeljnih komada svake zimske garderobe, a Zara uvijek ima odličnu ponudu kaputa u svojoj zimskoj kolekciji.

Zara kaputi na sniženju | Autor: Zara Zara

Zara body Možda vas zanima Zarin body metalik boje smatramo it komadom za partyje - genijalno izgleda na traperice i štikle Rubrika Moda Moda

Dugi kaputi posebno su isplativa investicija za koju možemo biti sigurni da će nam dobro poslužiti u zimskim mjesecima. Zara u svojoj ovogodišnjoj kolekciji ima razne modele u neutralnim bojama poput crne, tamnoplave, sive smeđe i krem, ali i više modela u jarkim bojama za sve koji žele svojoj zimskoj garderobi dodati upečatljiv kaput.

Zara kaput | Autor: Instagram @@estheraguirre Instagram @@estheraguirre

Klasični strukirani krojevi, oversize i krojevi muškog stila izrađeni su od materijala mješavine vune ili kašmira koji će nas grijati tijekom cijele zime. Najbolje od svega je što ih sada možemo kupiti i po sniženim cijenama!

Zara kaput | Autor: Instagram @allchloerose Instagram @allchloerose

U nastavku donosimo dvanaest predivnih modela dugih kaputa koji su trenutno sniženi u Zari!

Zara kaputi na sniženju | Autor: Zara Zara kaput od debele vune muževnog stila, (sad 602,65 kn); oversize kaput od mješavine kašmira, (sad 602,65 kn); kaput muškog stila od mješavine vune, (sad 452,00 kn) Zara kaputi na sniženju | Autor: Zara Zara kaput od mješavine vune, (sad 753,35 kn); predimenzionirani kaput s vunom, (sad 753,35 kn); maksi kaput s uzorkom riblje kosti, (sad 602,65 kn) Zara kaputi na sniženju | Autor: Zara Zara vuneni kaput s teksturom, (sad 602,65 kn);kaput muškog stila od žakara, (sad 602,65 kn); kaput od debele vune na preklop, (sad 602,65 kn) Zara kaputi na sniženju | Autor: Zara Zara kaput muškog stila od mješavine vune, (sad 602,65 kn); kaput od mješavine vune kroja uz tijelo, (sad 602,65 kn); kaput muškog stila od mješavine vune, (sad 602,65 kn)

Zara torbica Možda vas zanima Ova torbica iz Zare savršena je za ljubiteljice minimalističkog stila Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @audreyloques

Komentari 0