Moda
Zara torbica

Ova torbica iz Zare savršena je za ljubiteljice minimalističkog stila

  • Među mnogobrojnim modelima iz kolekcije torbi high street brenda Zara, naišle smo i na jedan jednostavan, ali poseban dizajn torbice
  • Duguljasta torbica koja dolazi u tri nijanse boja, idealan je dodatak za dnevne, ali i večernje outfite
  • Zbog svojeg nenametljivog dizajna i praktičnosti može se uklopiti u bezbroj modnih kombinacija

Iako u Zarinoj trenutnoj ponudi modnih dodataka, točnije modela torbi najviše prevladavaju šljokice i sjajni ukrasi, među ipak raznolikom ponudom pronašle smo i jedan doista jednostavan model.

Zara torbica | Autor: Zara Zara

Minimalistička torba za nošenje preko ramena duguljastog je oblika te svojim dizajnom podsjeća na stil torbica iz 90-ih, zajedno s dugim valjkastim ručkama, koje omogućuju lako nošenje torbe na ramenu ili u ruci. Trendovi iz 90-ih već se neko vrijeme vraćaju i u modnom i u beauty svijetu, koji su inspirirani minimalističkim i opuštenim stilom ovog razdoblja.

shopper torba Možda vas zanima Najljepše shopper torbe ove sezone - modeli u koje sve stane! Rubrika Moda Moda

Zara torbica | Autor: Zara Zara minimalistička torba za nošenje preko ramena, (172,90 kn)

Dolazi u tri boje, dvije neutralne, smeđoj i crnoj te u vibrantnoj ružičastoj, koja ima i lakirani sloj, dok su ostale dvije boje mat. Mala torbica koja može biti idealna za dnevni ili večernji izlazak ima i ukrasne prošive, a svojim dizajnom i praktičnošću uklopit će se u svaku garderobu.

Zara torbica | Autor: Zara Zara

Zbog svojeg jednostavnog dizajna posebno će se svidjeti ljubiteljicama minimalističkog stila, a već ju možemo zamisliti u kombinaciji s Chelsea čizmama ili klasičnim čizmama na petu. Na Zarinoj stranici te u Zara trgovinama torbica je dostupna po cijeni od 172,90 kuna.

Stella McCartney S wave torba Možda vas zanima Eko dizajn: Stella McCartney S-Wave torba napravljena je od kože dobivene od grožđa! Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @zara.outfits

Komentari 0