Moda

Zimska kolekcija domaćeg brenda inspirirana sedamdesetima

  • Nepogrešivi statement komadi  visoko nagašene estetike, funkcionalnosi i bezvremene nosivosti predstavljeni su kroz prikaz nevjerojatne kreativne lakoće dizajna bredna Eloo
  • Dizajnerica je inspiraciju za kolekciju pronašla u modno eklektičnim, ali iznimno elegantnim i sofisticiranim sedamdesetima
  • Zaštitno lice aktualne kampanje je glumica i pjevačica Vanda Winter 

Ne odustajući od svojih primarnih načela kao što su održivost, cirkularnost, provjera adekvatnih uvjeta i certifikata proizvodnje svih tkanina, ali i načina izrade odjevnih predmeta, Eloo, modni brend iza čijeg kreativnog vodstva stoji modna dizajnerica Ivana Ravlić predstavlja novu modnu priču.  | Autor: Ideja održivosti i etičnosti u modi rođena u sedamdesetim godinama prošlog stoljeća koincidira s obrnutim pristupom modi koji je danas poznat pod terminom brza ili jeftina moda, a predstavlja sustav tehno-sfere i bio-sfere s tehnološkim i biološkim ciklusima kroz koje se proizvodi i materijali mogu ponovno uvesti u sustav.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Nepogrešivi statement komadi  visoko nagašene estetike, funkcionalnosi i bezvremene nosivosti predstavljeni su kroz prikaz nevjerojatne kreativne lakoće dizajna. Dizajnerica je inspiraciju za kolekciju pronašla u modno eklektičnim, ali iznimno elegantnim i sofisticiranim sedamdesetima, a upravo su urbano i zavodljivo, elegantno, ženstveno i kreativno, epiteti kojima bismo opisali novu zimsku kolekciju brenda Eloo pod nazivom “ Seventies”.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Maxi kaputi, napravljeni od najfinije virgin vune i kašmira, naglašenih ramena i kragne, dostupni su u boji fuksije i cigle, a crni maxi kaput remenom naglašenog struka napravljen od veganske kože, uz naglašena ramena i kragnu, daje formu i ističe ženstvenu siluetu.  | Autor: Od najfinije vunene tkanine načinjene su i kraće verzije kaputa,  dostupne u varijanti boje duhana uz igru kragne u antracit sivoj nijansi, a kratki kaput načinjen od umjetnog krzna s uzorkom zebre komad je u kojem zasigurno nećete proći nezapaženo. Zaštitno lice aktualne kampanje je talentirana glumica i pjevačica Vanda Winter koja je svojom bezvremenskom ljepotom upravo savršeno utjelovila kreativni koncept dizajnerice Ivane Ravlić.
Kolekcija “ Seventies”  dostupna je u eloo showroomu na adresi Starotrnjanska 23, Zagreb i online na https://eloo-dizajn.hr/ a sve informacije i novitete o brendu možete pronaći na službenom profilu @eloo_dizajn .

 

Photo: None

Komentari 0