Moda
traperice

Rasparane traperice ponovno su aktualne, a s čim ih nositi ovisi i o broju rupa!

  • Poderane i rasparane traperice najbolji su primjer kako se modni trendovi brzo mijenjaju
  • Traper hlače s prorezima, rupama i pohabanim rubovima vraćaju se na velika vrata
  • Iako pune rupa, ove traperice mogu djelovati iznimno elegantno

Vratile su se! Otrcane, rasparane traperice s prorezima i rupama ponovno su pravi hit, iako ovoga puta dominiraju modeli poderani do koljena. Naime, prorezi se nalaze samo na koljenima, a to je idealno za ljubiteljice mode koje vole suptilnije detalje i hlače koje se bez oklijevanja može nositi i u uredu. Naravno, pod uvjetom da se kombiniraju s nečim formalnijim, kao što su sako ili štikle.

traperice | Autor: Instagram@pepamack Instagram@pepamack traperice | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design S lijeva na desno: Mango, plave traperice (249,90 kn); Pull&Bear, crne traperice (199,90 kn); Zara, plave traperice (229,90 kn)

Siluete pripijenog kroja i dalje su aktualne, baš kao i one širih nogavica. Čizme se, primjerice, savršeno mogu kombinirati, ali i tenisice koje naglašavaju casual look.

Mohito Možda vas zanima Svi high street brendovi imaju svoje bestsellere - izabrali smo 7 najboljih komada s Mohitove liste Rubrika Moda Moda

Iako ove traperice sadrže puno rupa, poderotina, proreza i pohabanih rubova, više je više u ovom slučaju. Ovaj modni trend stoga nije bezvremenski i univerzalan, kako se obično kaže za traperice – ali to je dobro!

traperice | Autor: Instagram@andicsinger Instagram@andicsinger

traperice | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design S lijeva na desno: Stradivarius, plave traperice (159,90 kn); Bershka, plave traperice (159,90 kn); Mango, plave traperice (349,90 kn)

Prednost uništenih traperica je što nikad ne djeluju dosadno, čak ni u kombinaciji s klasičnim odjevnim predmetima poput balonera ili bluze. Za one koji vole divlje, ali ipak na neki način diskretno, ovdje vrijedi sljedeće: što su hlače poderanije, ostatak outfita treba biti klasičniji.

traperice | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design S lijeva na desno: s. Oliver, plave traperice (479,00 kn); Zara, crne traperice (139,90 kn); Guess, Zalando; plave traperice (734,90 kn)

traper Možda vas zanima Traper s traperom nikada nije izgledao tako dobro! Evo kako ga kombinirati... Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@andicsinger

Komentari 0