Moda
Anastazija Makjanić

Elegantne Marelline komade kombinirala je s tzv. ružnim sandalama iz H&M-a. Ispalo je super!

  • Lagani materijali i lepršavi krojevi najdraži su nam izbor za tople proljetne dane, a takav outfit odabrala je i influencerica Anastazija Makjanić
  • Duga haljina apstraktnog uzorka s vibrantnim bojama u središtu je njenog outfita, u ostatku kojeg je kombinirala komade u neutralnijim nijansama
  • Uz haljinu, sako i torbicu iz Marelline kolekcije, nosila je bež H&M sandale

Proljetne modne kombinacije u koje možemo uklopiti i ljetne komade uvijek volimo nositi kad nam vrijeme dopušta, a Anastazija Makjanić na svojem je Instagramu podijelila upravo jednu takvu kombinaciju. 

U svojem stylingu Anastazija je kombinirala haljinu brenda Marella, apstraktanog šarenog uzorka u raznim nijansama boja. Midi haljinu opuštenog kroja od pamuka i svilenog muslina krase i cut-out detalji na struku, a haljina se veže oko vrata. Haljina je dostupna i crno-bijeloj varijanti nešto drugačijeg uzorka, po cijeni od 269 eura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastazija (@stazisweets)

Uz ženstveni model haljine, Anastazija je nosila Marellin kratki blejzer iz ART. 365 kolekcije, u bijeloj boji s crnim gumbom, koji je dostupan i u crnoj boji, po cijeni od 235 eura, a iz kolekcije istog brenda je odabrala je torbicu, bucket model u bež i svjetloplavoj kombinaciji boja, s metalnim logom brenda u zlatnoj boji, dostupnoj po cijeni od 159 eura.

haljine s džepovima Možda vas zanima Praktične i udobne, haljine s džepovima idealan su izbor za proljetne i ljetne outfite, izdvojile smo 15 modela Rubrika Moda Moda

Marella blejzer | Autor: Marella Marella kratki blejzer, (235,00 eur) Marella haljina | Autor: Marella Marella haljina s cut-out detaljem, (269,00 eur) Marella torbica | Autor: Marella Marella bucket torbica, (159,00 eur)

Uz elegantan outfit, Anastazija je nosila i jednostavne, ravne, "ružne" sandale iz H&M-a sandale u bež boji s kariranim uzorkom i zlatnim detaljima, koje su modnu kombinaciju učinile vrlo zanimljivom i idealnom za dnevni izlazak.

Možda vas zanima Ovu romantičnu high street haljinu bez problem bi odjenula i Carrie Bradshaw Rubrika Moda Moda
 
Photo: Instagram @stazisweets

Komentari 0