Native sadržaj

Ovi puloveri su tako trendi i topli, evo gdje ih pronaći

  • Meki, topli i ugodni na koži, puloveri su ne samo nezaobilazan modni komad zimi, već i jedan od najboljih poklona koje možemo dobiti
  • Naravno da će stoga biti i odličan božićni dar! Lijepi, chic, originalni, fashion... Od ponude na Zalandu skoro nam se zavrtjelo u glavi!
  • Pronašli smo pulovere za nju, njega, ali i najmlađe koji ne samo da tako lijepo griju već su i modni statement i komad koji gradi stil  

Zimsko doba ima mnogo prednosti, a kao jednu svakako možemo istakuti što je to sezona tople, ugodne, meke pletenine. Ne znamo možemo li pulovere proglasiti najdražim modnim komadom, ali svakako su onaj čiji dodir na koži najviše volimo. Velik je izbor najrazličitijih modela, ali i materijala. Od boja izrazito su popularne ove godine sve nijanse smeđe, od sasvim svijetle bež do čokoladno smeđe. Vječni klasik su crni i sivi komadi od vune, a bijela boja već nekoliko sezona ne silazi s top ljestvice. Također, ne bojimo se niti žarkih boja; nose na kaputima i obući, pa kako nam se ne bi svidjele i na puloverima? 

Mnogo je i detalja koji čine stil: hoće li tvoj najdraži pulover biti poput hoodice, s kapuljačom ili ženstven, s V izrezom i tako popularnim naborima na struku? Padaš li na uzorak pletenica ili svake godine kupuješ novi božićni pulover? Kako bilo, puloveri su komad koji u zimskoj sezoni čini razliku. Uz "dosadne", uvijek slične hlače on je taj koji će definirati stil i stoga je odličan poklon za pod bor, kako za nju, tako i za njega i klince. 

Donosimo izbor 10 odličnih pulovera za djecu, žene i muškarce - Pronašli smo ih na Zalandu i sve odreda smatramo odličnim ulovima. Naravno, imamo i razloge za to. 

Najljepši puloveri za žene

Izgleda da prugasti puloveri nikada neće izaći iz mode, samo se mijenjaju debljina i boje prugica. Prošle zime posvuda smo viđali bijelo-crne prugaste pulovere, a ove godine kao da smo se zaželjeli boja pa im se sve više okrećemo.

 | Autor: Next kratki pulover s okovratnikom (50,00 eura)

Vladavina bijele boje koja se prije nekoliko godina iz tipične ljetne boje premetnula i u obožavanju zimsku, traje i dalje. I otišla je dalje od bijelo-crnih prugastih pulovera koji su prošle sezone bili must. Sve bijelo i pleteno prolazi, zna to i inače šareni Desigual čiji bijeli pulover posebnim čini upravo apstraktni crtež.

 | Autor: Desigual vesta Oversize face (99,95 eura)

Odličan primjer kako se elegancija krije u jednostavnosti. Siva boja je klasik koji ide gotovo uz sve, a ovaj pulover je dobio na zanimljivosti uz pomoć preklopa na prednjoj strani. S blagim naborima lijepo ističe struk, diskretno otkriva dekolte i, sve u svemu, vrlo je ženstven komad koji će nam služiti godinama.

 | Autor:

Even&Odd vesta s preklopom (34,38 eura)

Mašne su veliki, veliki trend ove zime, a očekuje se da će im popularnost i rasti. Ne nose se više nose samo na bluzama, kako smo najčešće navikli. Mašne se nose i na haljinama, i na cipelama, i na topovima. Pa ne možemo, a ni ne želimo zaobići niti pulovere s mašnom! Kragnica, mašna i kombinacija crne i bijele boje su neodoljive na ovom ovdje!

 | Autor: YAS vesta s mašnom (68,88 eura)

Ovo će i on rado nositi!

Klasik casual odijevanja (a čini se da je to stil koji muškarci danas najviše vole) je ovakav preppy pulover. Dovoljno ležeran, a opet dovolno zanimljiv s crtama u kontrastnoj boji oko vrata i orukavlju te veeelikim logom na prednjici. Što se traži. Nije doduše ispisano ime sveučilišta, ali i isticanje brenda je dobrodošlo! 

 | Autor: Tommy Jeans vesta (119,32 eura) 

Vrijeme je za snježne radosti! I kićenje bora! I božićni pulover! Neka blagdanska čarolija dotakne i njega! Pahuljice su tipičan motiv, i snjegovići, i kuglice, i jeleni... Božićni pulover već i kod nas postaju tradicija - a s ovim ćeš ga u to uvjeriti čak i ako nije poklonik.

 | Autor: WE Fashion vesta (40,00 eura)

Crna je boja klasik, ali jednobojni crni pulover može biti itekako zanimljiv. Konkretno ovaj posebnim čini teksturirano tkanje, šal okovratnik i asimetrično kopčanje s kožnim remenčićima. Ovaj pulover pokazuje stav, a on je: "Vrlo sam cool"!

 | Autor:

Leif Nelson vesta sa šal kragnom (69,99 eura)

Najslađe za kikiće

Nažalost, danas klinci snijeg ne vide tako često kao što je to bilo nekada, ali itekako dobro znaju kako izgledaju pahuljice. A one su jedan od tipičnih zimskih motiva na toploj i mekoj pletenini. Kao da čujemo onu "Let it snow! Let it snow! Let it snow!" pjesmu kad gledamo u ovaj pulover...

 | Autor: Next vesta za djecu APRES (36,00 eura)

Je li to medo zaspao zimski san? Čini se da je... Uz ovaj preslatki pulover kao dodatak možemo ispričati i priču o tome što medo radi zimi. Dječja je mašta fantastična i ovaj će pulover tako postati magična stvar, uvijek potičući na razmišljanje što sad medo radi u svom brlogu...

 | Autor: Name it vesta za djevojčice i dječake (28,95 eura)

Naravno da bi dijete u nama rado da dječji modeli postoje i u našim veličinama. Tko ne bi nosio to slatko medino lišce... ... ili ove guskice? I one su se pripremile na blagdansko slavlje s tim crvenim kapicama, prugastim šalovima, a nose i kuglice za okititi bor. Presladak uzorak kojem je teško odoljeti. 

 | Autor: The New pulover s uzorkom gusaka (41,21 eura)

Photo: Zalando

Komentari 0