Moda

Jelena Rozga oduševila nas je jednostavnim outfitom, a mi smo pronašle slične komade

  • Jelenu Rozgu često možemo vidjeti u trapericama, a iako jednostavni, njezini nas outfiti uvijek iznova oduševe
  • Ovaj je put zgodna pjevačica cropped traperice spojila s crvenom košuljicom iz Zare
  • Njezin nam se look toliko svidio da smo slične komade potražile u trgovinama i složile svoju kombinaciju

Popularna pjevačica još nas je jednom uvjerila da i u najjednostavnijim kobinacijama izgleda genijalno. Jelena Rozga velika je ljubiteljica traperica i topića, a ovaj put kombinirala je preslatke modele u koje smo se zaljubile.

Na jednostavne traperice rezane u području listova kombinirala je predivnu crvenu košuljicu s dužim rukavima, a mi točno znamo gdje je pronaći.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) am

Košuljica je iz nove Zarine kolekcije, a osim zbog žarke crvene boje upečatljiva je i zbog svojih dužih puf rukava i dubokog dekoltea kojeg zatvara uski remen s malenom kopčom. Ispunjena sitnim cvjetićima, košuljica je idealan komad za kraj ljeta, a Jelena ju je odlično kombinirala. I to nije prvi put da smo se zaljubile u njezinu kombinaciju.

Možda vas zanima Jelena Rozga iznenadila nas je izborom haljine - iz Zare. Sad doslovno možemo kopirati njezin look Rubrika Moda Moda

Njezin odabir za ovaj look bile su i jednostavne bijele sandale s dva remenčića i decentne naušnice, a stajling je zaokružila sunčanim naočalama okruglih okvira. Jelena je pozirala na Britancu gdje su se u pozadini baš s njezinom košuljicom stopili i poznati suncobrani crvene boje. Sve to pratilo je budno oko njezinih prijatelja i suradnika Mate Rončevića i Joce Glavaša koji su, baš kao i Jelena, snimku nastanka fotografije podijelili na svojim Instagram storyjima.

 | Autor: Instagram/Zara Instagram/Zara Mate Rončević

Budući da nas je Jelenin ouftit oduševio, zavirile smo u trgovine i pronašle ovu preslatku košuljicu iz Zare koju smo kombinirale s jednostavnim trapericama, bijelim sandalama i visećim naušnicama.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Naušnice Pull&Bear (69,90 kn), košulja Zara (229,90 kn), traperice S.Oliver (350 kn), sunčane naočale Ghetaldus, Max Mara (1394 kn), sandale Bershka (125,90 kn)

A kako se tebi sviđa Jelenin look?

Možda vas zanima Rozga i Vergara u posve sličnim kombinacijama - kojoj, po tebi, bolje pristaje? Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram/Zara

Komentari 0