Moda

Jelena Rozga i Renata Sopek na istom su se događanju pojavile u sasvim različitim kombinacijama. Koja je bolje odabrala?

  • Na proslavi 60. rođendana Večernjeg lista pojavile su se mnoge poznate osobe, a dress code se iz njihovih outfita ne može jasno iščitati
  • Tako je Renata Sopek došla u totalno svečanoj dugoj opravi dok je Jelena Rozga bila u vrlo casual izdanju
  • Koja je bolje odabrala?

U zagrebačkom Muzeju suvremenih umjetnosti sinoć je održana svečana proslava 60. godina Večernjeg lista. Slavlju se odazvao velik broj poznatih Hrvata iz različitih područja javnog života. Kao što to obično biva na ovakvim događanjima, uzvanice su se posebno pripremale kako bi zabljesnule pred objektivima okupljenih fotografa. Među okupljenima, ovoga puta samo odlučili izdvojiti pjevačicu Jelenu Rozgu i voditeljicu Renatu Sopek. Naime, premda su se našle na istom događanju, dvije poznate plavuše su se odlučile na sasvim različite pristupe odijevanju te na prvi pogled ne bismo zaključili da su krenule na isto mjesto. Dok je Jelena odabrala jednostavnu kombinaciju u hlačama, Renata je odabrala pojaviti se u raskošnoj toaleti. Obje su izgledale senzacionalno, no postavlja se pitanje koja se od njih odjenula sukladno prilici?

Možda vas zanima Zahvaljujući ovom uređaju za čišćenje lica moja koža nikad nije bila ljepša Rubrika Beauty Beauty

Jelena Rozga

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Pjevačica Jelena Rozga se odlučila na jednostavnu, ali efektnu casual kombinaciju u kojoj je crne traperice kombinirala s crnim sandalama i bijelim topom na vezanje s motivima konja. Svoju kombinaciju je naglasila odabirom modnih detalja, žute torbice i asimetričnih plavih naušnica. Obožavatelji su bili oduševljeni te su je obasipali komentarima poput "kako si mi divna", "ljepota pa prirodna" i "elegantna i profinjena". Naravno, među komentarima kao ni inače nije nedostajalo bračnih ponuda.

Renata Sopek

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Možda vas zanima Haljina koja laska svakoj figuri i svakoj dobi - evo kako je nositi ovo ljeto Rubrika Moda Moda

Renata Sopek za ovu se prigodu odlučila na raskošnu haljinu dizajnerice Matije Vujice. Voditeljica je velika ljubiteljica ove dizajnerice te je u nekoliko navrata istaknula kako će i kreaciju svoje vjenčanice prepustiti Matijinim rukama. Renata je s pratiocima na društvenim mrežama rado podijelila svoj modni odabir te je za njega primila mnoštvo komentara. "Predivna haljina na predivnoj ženi" i  "diva" su samo neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

 | Autor: Pixsell Profimedia Pixsell Profimedia

Voditeljičina haljina podsjetila nas je na model haljine iste dizajnerice u kojem su prethodnih godina zablistale Severina i Carmen Electra. Za razliku od prethodnog modela koji prati liniju tijela, model na koji se odlučila voditeljica je obogaćen tilom u donjem dijelu što haljini daje romantičnu notu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0