Moda

Jelena je sjajno iskombinirala kožnu jaknu s romantičnom suknjom, a u čizme smo se zaljubili

  • Popularna pjevačica pažnju često plijeni svojim nepogrešivim modnim odabirom
  • Svoju je romantičnu stranu ovaj puta kombinirala s rokerskim detaljima
  • Saznale smo i tko je dizajer njezinih cipela i torbice kojima je zaokružila cijeli look

Jelena Rozga svojim nas modnim odabirom često uspije oduševiti, a ovaj put kombinacijom dva proljetna hita. Lepršava midi suknja s volanima na rubovima izbor je svake prave romantičarke. Bijele boje sa sitnim crnim točkicama, suknja je visokog struka i laska Jeleninoj zavidnoj figuri. Pjevačica je ostatak outfita upotpunila rockerskim detaljima, a mi ne možemo odlučiti što nam se više sviđa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on   

Preko crne je kratke majice prebacila bezvremenski model crne kožne jakne. Za oko su nam zapele i crne niske čizmice na petu sa srebrnim detaljima s potpisom Isabel Marant čija je cijena 920 eura, odnosno nešto manje od 7 tisuća kuna.

 | Autor: net-a-porter net-a-porter Screenshot

 

Možda vas zanima 7 savjeta kako preurediti cijeli stan, a ne potrošiti previše Rubrika Life&style Life&style

Look je upotpunila crnom torbicom s metalnim detaljima na obrubu i ručki dizajnerice Stelle McCartney, a cijena joj je oko 5200 kuna.

 | Autor: net-a-porter net-a-porter Screenshot

Stajling je zaokružila trendi naočalama okruglog okvira te velikim naušnicama crnoj boji. Njezin su look pohvalile kolegice iz svijeta estrade i ostali pratitelji koji su oduševljeni kombinacijom. Mi joj za odabir dajemo modnu peticu, a u lepršavu smo se suknju doista zaljubile. Kako se tebi sviđa njezin odabir?

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0