Stars

Rozga i Vergara u posve sličnim kombinacijama - kojoj, po tebi, bolje pristaje?

  • Sofia Vergara i Jelena Rozga ovog su tjedna zablistale u sličnim modnim kombinacijama
  • Pjevačica i glumica odjenule su traperice i basic T-shirt te to nadopunile modnim dodacima
  • Jelena i Sofia su dokaz da odabir modnih detalja može izmijeniti svaku kombinaciju

Sigurno se pitate što je to zajedničko domaćoj pjevačici Jeleni Rozgi i slavnoj latinoameričkoj glumici Sofiji Vergari? Iako se na prvi pogled ne bi reklo da nježna plavuša i fatalna brineta imaju mnogo dodirnih točaka, veže ih ljubav prema jednostavnim i efektnim outfitima koje znaju podignuti sitnim, ali upečatljivim detaljima. Ovog tjedna obje su se odlučile za jednostavne proljetne kombinacije koje se sastoje od traperica i zgodnih T-shirta koje su oplemenile upečatljivim modnim detaljima. 

Sofijina ljubav prema cipelama s platformom

Sofia se 1. svibnja Beverly Hillsom prošetala u poderanim, ravno rezanim trapericama srednje visokog struka koje neodoljivo podsjećaju na modele koje je predstavila u vlastitoj liniji traperica "Sofia by Sofia Vergara" za Walmart. Uz njih je kombinirala veoma jednostavni sivi T-shirt i popularnu Celine Luggage Tote torbicu u sivoj boji čija se cijena penje na vrtoglavih 20 tisuća kuna. Lice je skrila velikim, smeđim sunčanim naočalama te uživala u šetnji gradom.

 | Autor: miss7/Profimedia miss7/Profimedia

Uz ovaj outfit Sofia je obula i sandale s platformom od kojih nije odustajala ni posljednjih godina, kada one definitivno nisu bile u trendu. Odlučila se za klasični, crni model kojem se često priklanja u različitim prilikama. S obzirom da je najavljen povratak sandala s platformom, neki primjerci već se mogu naći u high-street trgovinama. Model koji pomalo podsjeća na cipele koje nosi Sofia možeš već sad pronaći u Stradivariusu po cijeni od 299,90 kn. 

Možda vas zanima Ovako ćeš biti mirisna i svježa cijeli dan - čak i kad krenu paklene vrućine Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: miss7/pr miss7/pr Stradivarius (299,90 kn)

Sasvim casual Jelena

S druge strane svijeta, Jelena Rozga isfurala je jednako praktičnu i modno efektnu kombinaciju. Baza njene kombinacije su skinny sive traperice visokog struka te basic bijeli T-shirt s natpisom "Happy Endings". 

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Ukoliko si i ti u potrazi za sličnom majicom - cijene im se kreću već od 39,90 kn. U modu natpisa i motiva, sjajne su nam one koje na sebi imaju likove iz priča i filmova poput slonića Dumba ili Alise u zemlji čudesa. 

Možda vas zanima Sitne navike koje razotkrivaju muškarca: Kojem tipu pripada tvoj dragi? Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: Mango (49,90 kn), Stradivarius (99,90 kn), Pull&Bear (39,90 kn)

U ovaj outfit Jelena je lako ukomponirala bijele tenisice koje na sebi imaju šljokastu zvijezdu i dostupne su u Yves Concept Storeu, a cijeli casual outfit zaokružila je sunčanim naočalama i nizom narukvica u boji. Ovaj put se slavno pravilo "manje je više" pokazalo pravim modnim uspjehom. Tko po tebi boje nosi basic majicu i traperice - Jelena ili Sofia?

Photo: Miss7/Instagram/Facebook

Komentari 0