Moda
Jelena Rozga

Jelena Rozga voli ovu Bottega Veneta torbicu. Evo koje ju još poznate Hrvatice nose...

  • Bottega Veneta torbice već su sezonama jedne od najpopularnijih modela
  • Prepoznatljive siluete modela Cassette, Pouch i Jodie vole nositi brojne slavne osobe, a među njima su i neke poznate Hrvatice
  • Među obožavanim trendi modelima, posebno se ističe model mini Jodie torbice 

Još od 2018., kad je Daniel Lee preuzeo kreativno vodstvo brenda Bottega Veneta i dizajnirao nove modele torbica koje su osvojile modni svijet, Bottega Veneta vlada trendovima u modnim dodacima.

Kad je tek dizajnirana, torbica Jodie zapravo nije imala ime, već ju je dobila u zanimljivom spletu okolnosti, nakon što je glumica Jodie Foster svoj model crne verzije ove Bottega Veneta torbe iskoristila da se zaštiti od bljeskova fotoaparata. Model Jodie u prodaji je od 2020. te je vrlo slična klasičnom Bottega modelu hobo torbe, a Daniel Lee dodao je prepoznatljivi čvor na ručku kako bi ju učinio posebnijom i zasebnim modelom.

Bottega Veneta mini Jodie | Autor: Bottega Veneta Bottega Veneta Bottega Veneta mini Jodie, (18.116,94 kn); (19.842,37 kn); (18.116,94 kn)

Bez ijedne oznake loga, ali s prepoznatljivim siluetama, modeli torbica Cabat, Pouch, Cassette i naravno, Jodie, jedne su od omiljenih svih obožavateljica mode. Osim popularne Bottega zelene boje, mini Jodie dolazi u nizu boja s isprepletenim uzorkom, koji je zaštitni znak modela Bottega Veneta torbica, ali i u metalik verzijama, onima od sjajne, glatke kože, ali i zimskim krznenim verzijama. 

I poznate Hrvatice vole nositi modele ovog brenda, a posebno mini Jodie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Šarić (@iva__saric)

Jelena Rozga odabrala je svoju mini Jodie upravo u popularnoj zelenoj nijansi, kakvu nosi i Iva Šarić te Sonja Kovač, ali u metaliziranoj verziji. 

Poznata influencerica mini Jodie ima i u mekoj krznenoj verziji u žutoj boji.

Možda vas zanima Ova viralna Uniqlo torbica je posvuda. Pristaje uz sve i košta samo 140 kuna Rubrika Moda Moda

Izabel Kovačić posjeduje nekoliko Jodie modela, a mini Jodie ima u dvije nježne, svijetle nijanse, bijeloj i bež.

Adriana Ćaleta-Car i Dora Predojević ipak su se odlučile za modele mini Jodie torbice u bojama pa tako Adriana nosi predivnu plavu nijansu, a Dora tamnoružičastu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dora Predojevic (@dorica505)

I Tatjana Dragović nosi mini Jodie model u upečatljivoj boji, a odabrala je neobičnu žutu nijansu.

Dior Saddle torbica Možda vas zanima Kako je Dior Saddle torbica postala pravi vintage klasik, obožavan već godinama Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @rozgajelenaofficial

Komentari 0