Moda
Margot Robbie

Minimalan trud, maksimalan učinak: jednostavan outfit obožavaju nositi i Margot Robbie i Hailey Bieber

  • Opuštene odjevne kombinacije koje su jednostavne za sklopiti često najbolje funkcioniraju, a ponekad ih vole nositi i slavne holivudske zvijezde
  • Često modna inspiracija, Hailey Bieber i Margot Robbie još jednom su pokazale kako i najjednostavniji outfit može izgledati cool i stylish
  • Tajna njihovih odličnih outfita krije se u spajanju oversize silueta blejzera i traperica

Minimalan trud, a maksimalan učinak najbolja je i najpoželjnija formula koju želimo slijediti kod užurbanog jutarnjeg spremanja ili kad jednostavno ne želimo previše razmišljati o tome što ćemo odjenuti. Iako smo sigurni kako modne trendseterice pomno razmišljaju o svakom svojem outfitu, ponekad i one slijede ovu jednostavnu formulu koju je i lako rekreirati.

Sve što je potrebno za postizanje ovakvog looka, koji obožavaju i slavne zvijezde poput Margot Robbie i Hailey Bieber su tri odjevna elementa: oversize sako, običan T-shirt i par traperica. Ne može biti jednostavnije, a sve ove predmete u nekoj verziji svi imamo u svojim ormarima.

Margot Robbie | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Margot Robbie

Prije samo nekoliko dana Margot Robbie viđena je upravo u ovakvom kombinaciji, koja je oduševila mnoge. Oversize sako s tankim prugama boxy kroja, široke svijetle traperice, bijela majica okruglog ovratnika odlično su spojeni u jednostavan, ali sređen look, koji je upotpunjen zelenom Bottega Veneta Cassette torbom, bordo štiklama i zlatnom ogrlicom. 

Možda vas zanima Kakvo izdanje! Ne možemo se nagledati Margot Robbie u zelenoj Bottega Veneta haljini Rubrika Moda Moda

Ljubav Hailey Bieber prema oversize blejzerima svima je već poznata, a Hailey ih posebno voli spajati upravo u ovu jednostavnu kombinaciju s trapericama. Hailey je tako ranije ove godine nosila opuštenu kombinaciju smeđe Khaite jakne, koju je kombinirala s trapericama širokih nogavica i niskog struka, crnom torbicom i bijelim Nike Air Force 1 tenisicama.

Hailey Bieber | Autor: Pixsell/Bestimage Pixsell/Bestimage Hailey Bieber

Iako ova kombinacija može varirati pa ju netko voli nositi uz niske ili visoke pete, čizme ili tenisice te razne modele majci ili košulja ispod sakoa, oversize silueta blejzera i traperica uvijek je prisutna te je odličan odabir za jesenske i zimske chic outfite za hladnije vrijeme.

Osim klasičnog tamnog blejzera i svijetlih traperica, u kombinaciju se mogu uklopiti i sakoi svjetlijih nijansi ili teksturirani sakoi uz primjerice cargo traperice ili  traperice u sivoj ili krem boji!

Hailey Bieber Možda vas zanima Ova kultna krema stvorena je prije 90 godina i čudesno hrani kožu - obožava je i Hailey Bieber Rubrika Beauty Beauty
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0