Beauty
Hailey Bieber

Ova kultna krema stvorena je prije 90 godina i čudesno hrani kožu - obožava je i Hailey Bieber

  • Mnogi je ubrajaju u svoje beauty favorite, a ova krema ima vojsku obožavatelja i među celebrityjima
  • Weleda Skin Food kultni je beauty proizvod, koji nastao prije više od 90 godina
  • Hailey Bieber voli ju nanositi kao podlogu prije makeupa, a ova intenzivno hranjiva krema bogate teksture predivno njeguje kožu i čini je blistavom

Svi volimo saznati male makeup i skincare tajne celebrityja i doznati kako postižu uvijek savršene beauty lookove. Hailey Bieber tako je u nedavnom videu na TikToku otkrila svoju malu tajnu za uvijek savršeno glatku i sjajnu kožu, koja se krije u korištenju svima dobro znane kreme bogate teksture koja "hrani" kožu.

Weleda Skin Food | Autor: Instagram @weleda Instagram @weleda Weleda Skin Food

Riječ je, naravno, o Weleda Skin Food kremi za lice i tijelo, koja je skincare favorit i mnogih drugih slavnih dama, poput Rosie Huntington-Whiteley, Priyanke Chopre i Alexe Chung.

@haileybieber

skin prep before getting my glam done! 🫶🏼

♬ Them Changes (Sped Up) - Thundercat

U spomenutom videu, Hailey Bieber objasnila je kako priprema svoju kožu za nanošenje makeupa, a jedan od koraka uključuje i kremu Weleda Skin Food, koja njenoj koži daje posebnu blistavost. "Volim ispod šminke nanijeti bogatiju, težu kremu, na mjestima gdje mi je koža više suha te gdje želim malo više sjaja ispod šminke," objasnila je Hailey.

Weleda Skin Food | Autor: Instagram @weleda Instagram @weleda Weleda Skin Food linija proizvoda

Ovaj kultni proizvod, nastao prije više od 90 godina, točnije 1926., svojom hranjivom formulom, obogaćenom uljima i maslacima, poput bademovog ulja i pčelinjeg voska, ekstrakta nevena i suncokretovog ulja, osvojio je brojne fanatike njege kože, a zbog svoje svestrane formule, koja se može koristiti i na licu i na tijelu, obožavana je među osobama sa suhom kožom.

krema za područje oko očiju Možda vas zanima 7 krema i seruma za područje oko očiju koje će zaštititi nježnu kožu tog područja Rubrika Beauty Beauty

Weleda Skin Food | Autor: dm dm Weleda Skin Food, (67,90 kn)

Osim klasične verzije, postoji i Weleda Skin Food Light, laganija i prozračnija verzija originalnog klasika.

Weleda Skin Food | Autor: dm dm Weleda Skin Food Light, (67,90 kn)

Također, među prvim je proizvodima koji su sadržavali prirodne sastojke i formulaciju te je s razlogom beauty favorit već desetljećima!

Možda vas zanima Kolika nam je količina seruma, kreme i maske za lice stvarno potrebna? Više nije uvijek bolje Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0