Moda
Zara otvorene čizme

Jedva čekamo da još zatopli, da počnemo nositi ove Zarine čizme

Nekako se čini da su nam čizme među najdražom obućom. Jedva čekamo da ih počnemo nositi ujesen, dogodi se to i prije prvog mraza, dovoljna je prva jača kiša i dva tmurna dana jer, eto. Baš ih se zaželimo preko ljeta! I nosimo ih još duboko u proljeće, makar smo ih se, kao zasitili tijekom hladnih mjeseci. 

A dobro bi dobre čizme "legle" i ljeti, moramo priznati. Baš dobro izgledaju na kratke traperice ili lepršavu boho suknju. Mada ljeti, ruku na srce, ne bi bile najugodniji komad, po onim vrućinama. Jesu li novi modeli čizama koje smo pronašli u Zari rješenje?

Španjolski je brend izbacio, naime, četiri modela čizama, odnosno križanaca čizama za topliju sezonu. Ne znamo kako bismo ih nazvali, čižme-sandale, čizme-japanke ili jednostavno čizme s otvorenim prstima. Ili otvorenim prstima i petom, kao na jednom modelu. Neuobičajem komad, no vrlo seksi. Bit će i zagovornika i protivnika, a Zara nam je dala i nekoliko ideja kako nositi ove čizme. Nas su inspirirali...

Možda vas zanima Zara je s legendarnim Clarksom napravila kolekciju cipela za žene, muškarce i djecu Rubrika Moda Moda

Otvorene čizmice od neoprena (79,95 eura)

Zara otvorene čizme | Autor: Zara Zara

Najljetnije od Zarinih čizama, imaju otvorene i prste i petu i još su k tome sprijeda krojene poput japanki, s pregradom za palac. Jedino boja baš nije ljetna... Visina blok pete je 5 centimetara, dakle, udobne i stabilne.

Otvorene čizmice s potpeticom  (79,95 eura)

Zara otvorene čizme | Autor: Zara Zara

Ovaj model čizmica ima zatvorenu petu, a crna boja i koža čine ga prilično seksepilnim. Potpetica je visoka 7 centimetara. I, da, prešli smo na kitten petu kakvu će imati i ostali modeli.

Čizme od brušene kože s otvorom sprijeda (89,95 eura)

Zara otvorene čizme | Autor: Zara Zara

Eto i visokog modela, pravih čizama i to od brušene kože u boji pijeska. Riječ je o pravoj koži, i izvana, i iznutra. Izgledaju predivno.

Čizme od tkanine s potpeticom i otvorenim prstima (39,95 eura)

Zara otvorene čizme | Autor: Zara Zara

Krojem slične prethodnim, antilop čizmama, no ovaj model dolazi u neoprenskoj tkanini. Ova satinirana tkanina omogućuje i rastezljivost sare. A i nižu cijenu.

Možda vas zanima Ove Zara čizmice mogu u zimskim mjesecima zamijeniti najotmjenije salonke Rubrika Moda Moda

Čizme od tkanine s potpeticom i otvorenim prstima (39,95 eura)

Zara otvorene čizme | Autor: Zara Zara

Isti model, samo u drugoj boji, za ljubiteljice bež trenda. Onače, visina potpetice na ovim je modelima 5 centimetara.

Photo: Zara

Komentari 0