Moda

Balenciagine cagolice za 1600 eura možda su malo preskupe? Imamo jeftiniju verziju

  • Cagole model Balenciaginih čizama ove je zime ogroman hit, sumnjamo da neće biti i sljedeće
  • Cagolice su nosile i zvijezde i modne influencerice, kojima nije bilo teško platiti cijenu za it komad
  • Kao spasitelj za one koji svotu smatraju pretjeranom, na scenu kao i uvijek stupa high street s dostojnom, a pristupačnom zamjenom

Ove zime digao se stvarno veliki hype oko Balenciaginih Cagole čizama, mnogi su ih proglasili i najpoželjnijim čizmama sezone. Od modnih urednica do influencerica, od običnih smrtnica do svjetskih zvijezda, ove crne čizme tanke potpetice i gotovo jednako tankog špica, pune remenčića za zakovicama i metalnim kopčama bile su posvuda. Cijena do koljena visokog modela je 1990 eura dok su niže čizmice 1580 eura. Zato su nas i razveselile i "lažne cagolice".

Možda vas zanima Balenciaga Cagole čizme lako bi mogle postati najpoželjniji model sezone Rubrika Moda Moda

Koje su prave, a koje high street verzija?

 | Autor: Promo Promo

Dok će jedni reći hvala nebesima na high streetu koji bez pardona "skida" visoku modu, drugi, koji si tu visoku modu možda lakše priušte, će reći da nema spora koje su čizmice "prave" i da im nijedna jeftinija verzija nije dostojna zamjena. Pa... svakom svoje. Mi ćemo ipak malo zapljeskati brendovima koji nam nude pristupačne verzije skupih dizajnerskih komada jer, zar nije to i poanta high street trgovina?

Možda vas zanima Ove Zara čizmice mogu u zimskim mjesecima zamijeniti najotmjenije salonke Rubrika Moda Moda

Ok, vidi se koje su Balenciagine čizme, a koje Zarine, ali i jedne i druge izgledaju dobro. Jesu li ove druge kopija ovih prvih. Pa kopija baš nisu, vjerojatno ni ne smiju biti, ali gdje je pronađena inspiracija nema sumnje. Ove Zarine imaju 1,5 centimetara nižu potpeticu od 9 centimetara koliko ona iznosi na cagolicama, manje su nakićene zakovicama i kopčama, no isto su od prave kože i koštaju 119,00 eura, trinaest puta, i više su jeftinije. "I rest my case", rekli bi u američkim pravničkim serijama. 

 | Autor: Pr Pr

Photo: Pr

Komentari 0