Moda

Ove Zara čizmice mogu u zimskim mjesecima zamijeniti najotmjenije salonke

  • Ove čizmice, u moru drugih, skoro su nam promaknule, a onda smo zavirili u rubriku Zarinih bestsellera
  • S tankom i visokom potpeticom, uske siluete u špic i metalnim cvijetom koji ih izdvaja prekrasan su i elegantan par
  • U hladnijim mjesecima mogu zamijeniti salonke i u najsvečanijim prilikama i nositi se i na hlače i na haljine

Neka dignu ruke sve one kojima u zimskim mjesecima više nije do modiranja (kako bi rekle naše bake) i odijevanja ženstvnih komada poput štikli i haljina! Dosta nas je, zar ne? Na ovim temperaturama glavno da je toplo, a toplina često dolazi u nezgrapnim komadima ... Ipak, našu ženstvenost i lijepu odjeću ne želimo sasvim ni prekrižiti na nekoliko daljnjih mjeseci. 

Rješenje su uvijek čizme, ne vojničke gležnjače niti platforme koje su najpopularnije već one s visokom i tankom potpeticom. Ovaj par koji smo snimili u Zari, i to u rubrici bestsellera brenda (žene su prepoznale njegovu vrijednost), čini se idealnim komadom kad želimo tanku potpeticu, elegantnu siluetu stopala, lijepo držanje, a i par koji u zimskim mjesecima može funkcionirati kao salonka. A opet je zatvorena i toplija čižma.

Možda vas zanima Balenciaga Cagole čizme lako bi mogle postati najpoželjniji model sezone Rubrika Moda Moda

 | Autor: Zara Zara

Ove čarapa-čizmice posebnim čini i metalni cvijet zlatne boje te će privlačiti pozornost i ako ih odjenemo na svakodnevne traperice. Uske i u špic, sa seksepilnom potpeticom nositi se mogu na duge haljine, ali i midi suknje i haljine, kao prave salonke. Jedino pritom treba pripaziti i da su nam čarape u istoj boji, inače če ove niske čizme "prerezati" nogu i vizualno je skratiti.

Prada Monolith Možda vas zanima Ove jeseni ulicama vladaju Prada Monolith čizme, a mi smo pronašli slične povoljnije modele Rubrika Moda Moda

 | Autor: Zara Zara

Čizmice su od kože, što nije uvijek slučaj u high-street trgovinama, pa je i cijena od 599,90 kuna opravdana. Srećom, nekoliko posljednjih godina zima nas je poštedjela snijega i bljuzgavice, nadamo se da će i ova, pa ćemo ove čizmice moći dobro iznositi ove hladne sezone.

Photo: Zara

Komentari 0