Moda

Zara je s legendarnim Clarksom napravila kolekciju cipela za žene, muškarce i djecu

  • Britanski Clarks postoji više od 200 godina, a neki njihovi modeli poput desert Boots koje su nastale 1950., su ikone
  • Brend ima vjernu vojsku fanova diljem svijeta tako da se suradnja sa Zarom toplo pozdravljena
  • I moramo reći, cipele napravljene za španjolski brend su nam čak i ljepše od originala

Za britanski Clarks stvarno se može reći da je ime s tradicijom. Danas svjetski poznate cipele počele su svoj put prije gotovo 200 godina kad su braća Cyrus i James Clark napravili papuče od ostataka ovčje kože - revolucionarna stvar u to vrijeme. To je ostala značajka Clarks cipela sve do danas - drukčiji način razmišljanja i rada. Clarksice su ime i imaju fanove diljem svijeta. Zato udruživanje sa Zarom, točnije kolekcija cipela za španjolski brend nije mala stvar. 

 | Autor: Zara Zara (159,00 eura)

U kolekciji za žene ponuđena su četiri modela, sva četiri s krznom izvana i, u ovom slučaju 4 centimetara debelim đonom, a Zara modeli bojom unose dašak razigranosti. Ovdje su niske cipele izrađene od kože sa završnom obradom od kravlje dlake u ružičastoj i bež boji. Nadahnute su kultnim modelom Wallabee® engleskog brenda koji dobiva nov izgled zahvaljujući punom potplatu od teksturirane gume. Vezanje je kroz dva reda rupica. I, iskreno, nama je Zara x Clarks model ljepši...

 | Autor: Zara Zara (149,90 eura)

I visoki model dolazi u dvije boje, narančastoj i bež. I on je načinjen od kože sa završnom obradom od kravlje dlake, a nadahnut je kultnim modelom Desert Boot engleskog brenda. Clarksove desert Boots dizajnirao je Nathan Clark 1950. godine, a dizajn je "izdržao" do današnjih dana.

 | Autor: Zara Zara (149,90 eura)

Zara balerinke Možda vas zanima Zara se itekako dobro pripremila za najveći trend ravnih cipela ove godine, ima prekrasne modele Rubrika Moda Moda

A u ponudi je i kolekcija za muškarce, manje zabavna ako možemo tako reći jer boje su klasične smeđe i ne odskaču. S izuzetkom dvobojnih niskih cipela "krava uzorka". 

 | Autor: Zara Zara S lijeva na desno: gležnjače (119,00 eura); niske cipele od dvobojne kože (179,00 eura); bež cipele (119,00 eura)

Dva su modela od brušene kože (treba napomenuti da su clarksice izrađene od prave kože što uz dizajn objašnjava cijenu), a dva također "dlakava". 

 | Autor: Zara Zara (149,00 eura)

Zara u ponudi ima i čak šest modela visokih cipelica za djecu nastalih iz ove suradnje.

Možda vas zanima Ne, Zara nije počela prodavati plišance, ovo je njihova nova torbica Rubrika Moda Moda
Photo: Zara

Komentari 0