Moda
Zara čizme

Osvojile su nas Zara čizme koje iz mase drugih izdvaja jedan razigrani detalj

  • U Zari gotovo svakog dana pronalazimo nešto novo što bismo željele dodati našoj garderobi, a posebno kolekciji torbica ili obuće
  • Sad su nam za oko zapele visoke crne čizme od brušene kože koje krase razigrane resice. Puuuno razigranih resica
  • Ovo su (dosad) najcoolerskije čizme ove sezone. Želimo nositi cijelu zimu!

Mnogima omiljeni high street brend, Zara, svakog tjedna izlazi s novitetima u svojim kolekcijama odjeće, obuće i modnih dodataka. Uz njihove klasične komade, izvrsne modele traperica, oversize sakoe, pletivo ili chic modele torbica, Zara nas uvijek oduševi i ponudom cool obuće. Budući da smo u zimskom vremenskom razdoblju, za svakodnevne prilike najviše smo u potražnji za lijepim parom čizama, a u Zari su nam pažnju privukle doista posebne kožne čizme s resama.

Zara čizme | Autor: Zara Zara

Možda vas zanima Bikerske čizme su klasik, a Borovo ima jako fora model na super sniženju Rubrika Moda Moda

Crne čizme od brušene kože dugačke rese krase po cijeloj visini sare, sprijeda imaju špičasti vrh i udobnu blok petu visine 8,5 cm. 
Baš kao što su stilizirane na Zarinoj stranici, vidljivo je da će se odlično uklopiti u svakodnevne odjevne kombinacije s puloverom neutralne boje i trapericama, a mislimo da bi se jednako dobro slagale i s pletenom haljinom ili kožnom suknjom i košuljom, za elegantniji look.

Zara čizme | Autor: Zara Zara kožne visoke čizme s resama, (1.199,00 kn)

Cijena čizama koje su dostupne na Zarinoj stranici i u trgovinama, je 1.199,00 kn.

Možda vas zanima Ugg je osmislio cipele za... naše cipele i čizme, i nismo sigurni što misliti o njima Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @zara.outfits

Komentari 0