Moda

J.Lo i Jennifer Aniston nose hlače koje su zamijenile "uske" modele, a mi smo pronašle slične

  • Traperice šireg kroja polako su počele mijenjati "uske" modele
  • Ove sezone zvonoliki modeli još su popularniji, a u tren oka mogu prijeći iz casual outfita u svečanu kombinaciju
  • Nose ih J.Lo i Jennifer Aniston, a mi so zavirile u trgovine i pronašle nekoliko sličnih modela 

Da uski modeli traperica već neko vrijeme imaju konkurenciju dobro nam je poznato, a ove sezone potvrđuju nam to i slavne dame. Sve popularniji modeli koji su se vratili iz davnih dana osvojili su i njihova srca. Riječ je o trapericama zvonolikog kroja koje im stoje - savršeno.

A iako Jennifer Lopez i Jennifer Aniston nemaju baš sličan stil odijevanja, ovaj put apsolutno su se složile i uskladile kad je riječ o outfitima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisette (@denimologylisgel)

Snimljene u razmaku od nekoliko dana, pjevačica i glumica prošetale su šire modele traperica sa zvonilikim donjim dijelom koje su kombinirale s crnim dolčevitama, visokim crnim gležnjačama i odgovarajućim crnim torbicama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear)

Mnogima već omiljen trend ovih traperica pruža mogućnost raznih kombinacija. Može biti dio ležernih i casual kombinacija ili pak onih svečanijih i službenih. Naravno, sličan je slučaj i s uskim modelima, no ovi primjerci ipak su zanimljiviji i efektiniji.

Modeli traperica koji će se nositi ove godine Možda vas zanima 4 modela traperica koja ćemo nositi u 2022. Za svakog ima ponešto... Rubrika Moda Moda

Zavirile smo u trgovine i pronašle nekoliko komada koji su nas osvojili na prvu, od onih u crnoj boji do tipične plave nijanse traperica za kakve se odlučila Jennifer Aniston.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (199,90 kn), Bershka (69,90 kn), Answear (229,90 kn), Možda vas zanima J.Lo nosi trend koji će zamijeniti kratke suknje i zavladati novom sezonom - i pronašle smo slične! Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: &OtherStories (oko 500 kn), H&M (oko 220 kn), Mango (249,90 kn)

Photo: Shutterstock

Komentari 0