Moda
Tamne traperice su trend za 2022.

Jedan će trend traperica 2022. biti OUT, a jedan će postati posebno popularan

  • Teško da postoji netko tko nema barem troje traperice u ormaru, ovaj univerzalni komad svi volimo 
  • Stoga je uvijek dobro pratiti modne trendove, a osobito u vrijeme darivanja (uvijek možeš samoj sebi pokloniti nove traperice 😉)
  • Otkrit ćemo ti koji će trend traperica biti jako popularan 2022. godine, a koji će zasad uzeti pauzu

Bez obzira na godišnje doba i aktualne modne trendove, uvijek se možeš osloniti na jedan komad odjeće: traperice. Pristaju u mnogim prilikama, otporne su na habanje zahvaljujući robusnom traper materijalu i mogu se stilizirati šik, ležerno, sportski ili također za ured. Usuđujemo se predvidjeti koji će trend traperica biti važan modni trend u 2022., a koji će model biti out iduće godine?

Ovaj trend bit će IN: traperice tamnih boja

Neko su vrijeme tamne traperice imale formalniji karakter, ali će 2022. godine postati nezaobilazni proizvod koji se može nositi od jutra do mraka. Traperice tamne indigo plave su lijepa promjena u odnosu na svijetle i srednje nijanse plave koje su nas pratile 2021. godine i dobro se slažu s odjevnim predmetima žarkih boja. Modno osviještene žene koje vole trendi detalje odlučuju se za model s prorezom na porubu.

Skinny jeans trik: rastegnute iznošene traperice možeš spasiti s 'tjestenina trikom'!

Možda vas zanima Istraživanje je pokazalo koja tri zavodljiva modna trenda žene najviše googlaju Rubrika Moda Moda

Ovaj trend je OUT: poderani traper

Poderani traper, odnosno „Ripped Denim“, naziv je za traperice s poderotinama i rupama koje hlačama daju cool iznošeni izgled. Čak i ako stil izgleda vrlo ležerno i u kombinaciji sa ženstvenim komadima, poput visokih potpetica, privlači poglede, ovaj trend traperica zasad ide na odmor. Iznimka: izlizani rub - ovaj detalj je suptilniji od rupa i poderotina te stvara poseban obrat. 

Photo: Instagram@weworewhat

Komentari 0