Moda

Istraživanje je pokazalo koja tri zavodljiva modna trenda žene najviše googlaju

  • I dok mnoge djevojke biraju udobnu i casual odjeću, interes za ove seksi komade itekako raste
  • S ova tri zavodljiva trenda možeš osvježiti outfite - što je posebno korisno u ovom razdoblju

Svaki trend u nekom trenutku prati protutrend. Stoga je bilo predvidljivo da ćemo se u jednom trenutku svi zasititi uggsica i udobnih oversized majica i tajica. Žene žele više eksperimentirati - i pokazati više kože. Glamur se vratio, a seksi izgled je novi trend koji mijenja samo čistu udobnost. Da je uistinu tako, to dokazuju istraživanje koje je ispitalo koji su komadi ponovno posebno traženi, a rezultati su bili sljedeći...

Možda vas zanima Stradivarius ima tri nova i vrlo seksi modela čizmica na petu. Kako ti se sviđaju? Rubrika Moda Moda

1. Prozirni komadi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ciara (@ciara)

Haljine, bluze i topovi s prozirnim detaljima daju nam na suptilnoj privlačnosti, jer se ne razmećemo golom kožom, no doza seksipila je neosporna. Interes za pretraživanje prozirnih dijelova porastao je za punih 51 posto, no kako kombinirati modni trend u stilu? Ako je riječ o prozirnoj bluzi, možeš, primjerice, kombinirati stilske "protivnike" poput hlača visokog struka, traperica ili suknje. Tako je seksi dio outfita vješto izbalansiran. Umjesto čizama iznad koljena, izgled možeš zaokružiti gležnjačama.

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

Primjeri: Mango (349,90 kn), Mohito (159,90 kn), Zara (199,90 kn)

2. Čipkasto donje rublje

Čipkasti grudnjaci iznova su se pojavili u posljednjih nekoliko godina, a modni trend je također vrlo popularan 2021. godine. Žene su više zainteresirane za to da donje rublje zasja i da odjevnoj kombinaciji daju zavodljiv štih. Što se stajlinga tiče, mogućnosti su beskrajne: navečer možeš pustiti da razigrani grudnjak proviri ispod raskopčane bluze, danju dobro izgleda ispod muške košulje ili ispod pletenih džempera i kardigana na gumbe s dubokim V-dekolteom.

 | Autor: PR/saintlaurent PR/saintlaurent

Primjeri: Lisca grudnjak (389,90 kn), gaćice (209,90 kn), H&M grudnjak (oko 110,90 kn) ; gaćice (oko 103,90 kn) (159,90 kn), Reserved grudnjak (139,90 kn)

Možda vas zanima Najlonke s uzorkom su veliki hit. Odabrale su ih brojne prolaznice i nisu pogriješile Rubrika Moda Moda

3. Komadi s izrezima

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aiescha.D (@aiescha.d)

Bilo slavne osobe na crvenom tepihu, bilo manekenke na modnoj pisti: 2021. često smo ih vidjeli u haljinama s izrezima na neočekivanim mjestima koji pokazuju nešto kože. Važno je pronaći haljinu s izrezomu kojoj se osjećaš ugodno i koja otkriva samo dio tijela koji želiš pokazati. Uostalom, ne želiš se vrpoljiti s nestašnom haljinom cijelu večer. Sama izrezana haljina privlači poglede, ali izgled postaje još uzbudljiviji s chic torbom, statement cipelama i elegantnim nakitom. Šminka i frizura, pak, mogu se donekle smanjiti.

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

Primjeri: Stradivarius (299,90 kn), Zara (399,90 kn), Reserved (299,90 kn)

Photo: Instagram@tamara

Komentari 0