Moda 20. siječnja 2022.

J.Lo nosi trend koji će zamijeniti kratke suknje i zavladati novom sezonom - i pronašle smo slične!

Instagram.
  • J.Lo ponovno postavlja trendove, a ovaj put taj će zamijeniti svima omiljene kratke suknje
  • Na samome je početku nove godine prošetala dva komada maksi suknji koje su već ušle u fokus modnim znalcima
  • Mi smo zavirile u trgovine i pronašle slične modele koje ćeš i ti moći prošetati špicom

Jennifer Lopez često predvodi trendove, a tako je i na samome početku 2022. godine. Slavna je pjevačica i glumica prošetala trendi komad koji će zamijeniti kratke suknje, osobito s prvim znacima proljeća.

Za šetnju sa svojom kćerkom Jennifer je odjenula dugačku traper suknju. I dok su njhove kratke verzije vječni trend, predviđa se da će nadolazeća sezona prednost ipak dati ovakvima dužim primjercima, što je potvrdila i J.Lo.

Maxi traper suknju s uzorkom koji podsjeća za zakrpe kombinirala je s kratko rezanom dolčevitom, a trendi kombinaciju zaokružila je Chanelovom torbicom s resama i odgovarajućim kaubojskim čizmama.

Možda vas zanima... J. Lo ponovno predvodi trendove! Ovi su trenutno najveći hitovi kada je kosa u pitanju Rubrika Beauty Beauty

Da je svoj fokus prebacila na dugačke suknje potvrdila je i još jednim outfitom ranije ovog tjedna. Pojavila se u maxi, uskoj suknji, s visokim prorezom i gumbićima s prednje strane. Kombinirala ju je s crnom dolčevitom, visokim crnim gležnjačama i torbom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❄️ (@jlodiary)

Mi smo pogledale kakvi se modeli nalaze u trgovinama i pronašle nekoliko komada u kojima i ti možeš prošetati i zsjati špicom!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Answear (Pinko - 1129,00 kn), Reserved (229,90 kn), Mango (149,90 kn)

Komentari 0