Moda

Izabel Kovačić nosi biserne sandale, a mi smo pronašle slične - ali puuuno povoljnije modele

  • Lijepa Izabel obožava biserne detalje
  • Ovaj put oduševile su nas njezine biserne sandale čija nas je vrtoglava cijena obeshrabrila
  • Ipak, pronašle smo nekoliko modela koji sadrže sitne bisere, a čija će cijena biti povoljna i za naš novčanik

Izabel Kovačić često nas oduševljava svojim modnim izborom. Trendseterica i ljubiteljica mode, Izabel je ove sezone u fokus stavila jedan vintage detalj, a to je biser.

Dok je nedavno bisere nosila na popularnim ukosnicama iz 80-ih, lijepa se Izabel sada pohvalila i prekrasnim bisernim sandalama s otvorenim prstima uz koje je nosila na satensku ružičastu haljinu. Dodala je da se u njih zaljubila na prvi pogled, a i mi priznajemo da nam se dogodilo isto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on  

Ove vintage satenske sandale ukrašene su hrpom bisera, čak i na peti, a njihov je dizajner slavni Jimmy Choo. Cijena im je oko 11 tisuća kuna, točnije 1495 eura.

Možda vas zanima Opet ne znaš što obući na posao? Donosimo ti proljetne ideje za jutra bez panike Rubrika Moda Moda

Idealan su odabir i za proljetno vjenčanje pa vjerujemo kako bi se mnoge mlade, ali i sve mi ostale u njima mogle lako zamisliti.

 | Autor: Jimmy Choo Jimmy Choo U ormaru bismo voljele imati baš ovaj model, ali do tog trenutka odlučile smo potražiti sličnije verzije koje sadrže sitne bisere pa smo zavirile u nekoliko trgovina.

Možda vas zanima Sve si isprobala, no kosa ti je i dalje suha, oštećena i tanka? Ovih 6 savjeta bi ti moglo pomoći Rubrika Beauty Beauty

Jimmyja Chooa teško je zamijeniti, no barem se možemo usrećiti s nekoliko varijanti po povoljnijim cijenama na kojima se nalaze ovi neodoljivi detalji.

 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno, gore: Reserved (249,90), Humanic (750 kn) dolje: Karla (2670 kn), Karla / Tosca Blu (1490 kn)

S lijeva na desno, gore: Reserved (249,90), Humanic (750 kn); dolje: Karla (2670 kn), Karla / Tosca Blu (1490 kn)

Možda vas zanima Isprobala sam novi mobitel za kojim svi lude - je li ispunio moja očekivanja? Rubrika Life&style Life&style

Osim modela na petu, pronašle smo i one niske sandale s bisernim detaljima u koje ćeš se lako zaljubiti.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Karla (1990 kn), Humanic (150 kn), Asos (250 kn) S lijeva na desno: Karla (1990 kn), Humanic (150 kn), Asos (250 kn)

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0