Moda

Hailey je dežurni krivac za povratak još jednog 'kontroverznog' komada koji mnogi obožavaju mrziti

  • Nova je godina tek počela, a Hailey je već uspjela uzburkati vodu svojim modnim odabirima
  • Prilikom novogodišnjeg putovanja u Aspen, snimljena je u jednom od najkontoverznijih mogućih komada - kožnim tajicama
  • Moramo priznati da u sklopu od glave do pete crne kombinacije izgledaju izrazito privlačno i cool, a evo i gdje pronaći slične modele

Kada se neke komade krene ubrajati među one koji više nisu u trendu, to je uglavnom zato što su dosegnuli vrhunac svoje popularnosti, ali se vjeruje da je samo pitanje dana kada će ponovno postati 'in', ili su pak jednostavno toliko omraženi da modni znalci, ali i oni koji prate i cijene njihova mišljenja jednoglasno donesu odluku kako im više nikada ne bismo trebali dati priliku. Neki koji spadaju u ovu drugu skupinu su traperice niskog struka, ali i kožne tajice koje bi ponovno mogle postati omiljeni komad mnogima, budući ih je u svoju garderobu odlučila vratiti ni manje ni više no Hailey Bieber.

Možda vas zanima Imamo prvi bizarni novogodišnji trend: donje rublje koje se nosi umjesto hlača! Rubrika Moda Moda

Tijekom svog i Kylieinog putovanja u Aspen uoči novogodišnje noći, Hailey je viđena kako centrom grada šeta od glave do pete odjevena u crnu kombinaciju. Za sate opuštanja nakon skijanja Hailey je odabrala oversized Saint Laurent kaput s remenom, sunčane  naočale i torbu Le 5 À 7 te Loewe kožne puffer čizme i odgovarajuće kožne tajice, baš onakve u kakvima ju se često moglo vidjeti prije nekoliko godina.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Pa iako je u pitanju komad za koji će mnogi reći da je daleko od onih koji laskaju našim tijelima, koji mnogi vole mrziti i za koji smo bili uvjereni da je jedan od onih koji se neće tako skoro, ako ikad, vratiti u modu, moramo priznati da nam, kao dio Haileyine kombinacije, izgleda vrlo privlačno. A garantiramo da nismo jedini koji razmišljaju o prekopavanju ormara i dućana u potrazi za sličnim parom sada kada je s njim prašinu otresla i Hailey kao jedna od već nekoliko godina zaredom najbolje odjevenih žena na svijetu. A kad ona odluči da je nešto vrijedno naše pažnje...

Možda vas zanima Modni znalci uvjereni su kako će ovo postati najpoželjnija torba godine Rubrika Moda Moda

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design H&M, tajice visokog struka od umjetne kože (9,99 €)  | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Mango, tajice s izgledom kože (35.99 €)  | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design River Island, tajice od umjetne kože (29,45 €)  | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Calzedonia, Termo tajice s efektom kože (27,75 €)  | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design AboutYou, Only tajice 'Laura' (34,90 €)  | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design AboutYou, Culture tajice 'Ineke' (329,00 €)  | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Zalando, Tommy Hilfiger tajice (497,58 €)  | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Zare, tajice od umjetne kože (17,99 €)

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0