Moda
kožni sako

Izgleda da će chic sako od kože biti ključni trend za 2023. Odabrali smo najljepše

  • Kožni sako bio je glavna zvijezda modnih kombinacija u 90-ima, a čini se da će tu ulogu ponovno dobiti i sljedeće godine
  • Jednostavan komad koji možemo uklopiti u sve outfite, chic je dodatak našoj garderobi te ćemo s njim u ormaru u 2023. zasigurno biti u trendu
  • Izdvojile smo najljepše modele kožnih blejzera koje želimo nositi sljedeće godine

Još je samo nekoliko dana ostalo do nove godine, a mnogo modnih trendova koji će u 2023. biti izrazito popularni već znamo, od vrsta obuće do dizajnerskih torbica. Jedan od odjevnih komada koji se također priključuje modnim trendovima sljedeće godine je i kožni sako.

kožni sako | Autor: Instagram @ltk.europe Instagram @ltk.europe

Ovaj odjevni predmet ujedno je i veliki povratnički trend, koji iako je već nekoliko sezona na modnoj sceni, najveću popularnost je imao tijekom 90-ih. Blejzeri od umjetne kože, najčešće u neutralnim bojama i oversize kroja bili su poput modne uniforme tijekom 90-ih, a obožavale su ih nositi i slavne zvijezde poput Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow i Cindy Crawford. 

kožni sako | Autor: Instagram @thevisuelofgrace Instagram @thevisuelofgrace

Vintage traperice i slip haljine gotovo su uvijek bile u paru s kožnim sakoom, a čini se da se otad nije mnogo promijenilo, budući da influencerice inspirirane modom 90-ih danas ponovno nose slične stylinge.

kožni sako | Autor: Instagram @itszoe.z Instagram @itszoe.z

Tijekom zime kožni blejzer jednostavan je komad koji će održavati toplinu, a uvijek ga možemo odjenuti i ispod kaputa. Odlično će se slagati s drugim bezvremenskim odjevnim predmetima, poput prugastog džempera ili crnih svečanih hlača, ali i uz trendi komade poput midi traper suknji ili uz slip haljinu, za totalni look kao iz 90-ih.

Ulična moda Možda vas zanima Naravno da kaput i trenirka idu zajedno! Prolaznica je baš tako složila dobar urbani styling! Rubrika Moda Moda

Klasičan crni ili jednako neutralan i praktičan, smeđi ili krem, kožni blejzer idealan je za nošenje u mnogo modnih kombinacija, posebno ako izaberemo jednu od ovih nenametljivih boja. S druge strane, uvijek možemo izabrati i statement blajzer, u nekoj od jarkih boja te ga staviti u središte našeg outfita. 

kožni sako | Autor: Instagram @dawn.tan Instagram @dawn.tan

U nastavku donosimo najljepše kožne blejzere iz trenutnih kolekcija modnih brendova, a većina njih je i na sniženju!

kožni sako | Autor: Zara/Stradivarius/H&M Zara/Stradivarius/H&M Zara, sako od umjetne kože na preklop, (sad 271,15 kn); Stradivarius, blejzer od umjetne kože, (sad 150,60 kn); H&M; jakna od imitacije kože, (sad 248,70 kn) kožni sako | Autor: Bershka/matches.com/Zalando Bershka/matches.com/Zalando Bershka, dugi sako od umjetne kože, (sad 195,80 kn); The Frankie Shop, Olympia blejzer od umjetne kože, (sad 1.530,36 kn); Hosbjerg, Fryd Adele, jakna od umjetne kože, (sad 1.055,00 kn) kožni sako | Autor: Mango/Zara/Zalando Mango/Zara/Zalando Mango, oversize jakna od imitacije kože, (sad 449,90 kn); Zara, oversize blejzer od umjetne kože, (sad 271,15 kn); Cinq à Sept, Kylie jakna od umjetne kože, (1.630,00 kn) kožni sako | Autor: Zalando/Arket Zalando/Arket Michael Kors, Mensy jakna od umjetne kože, (1.105,00 kn); Arket, oversize kožni blejzer, (2.706,40 kn); Material, jakna od umjetne kože, (3.567,00 kn)

Totême jakna Možda vas zanima Totême jakna sa šalom koju influencerice obožavaju sad postoji u dvije nove boje! Rubrika Moda Moda
 
Photo: Instagram @stylegoddessesig

Komentari 0