Moda
Ulična moda

Naravno da kaput i trenirka idu zajedno! Prolaznica je baš tako složila dobar urbani styling!

  • Sigurni smo da nikada nije postojao veći izbor raznih trenirki nego što je to slučaj danas
  • Ove super udobne komade se može pronaći u gotovom svim mogućim krojevima, bojama i uzorcima
  • Nama se posebno svidio tie-dye model s potpisom Ralpha Laurena zbog kojeg je prolaznica sa zagrebačke špice od nas zaslužila pohvalu

Trenirke su oduvijek slovile za jedan od najudobnijih komada odjeće, no nikada ih prije pandemijskih dana nismo imali prilike toliko često vidjeti kao dio odjevnih kombinacija. Jednom kada su se brojne restrikcije i mjere ušuljale u našu svakodnevicu, svijet je objeručke prihvatio upravo sve one komade u kojima smo još do jučer uživali uglavnom nakon napornog dana na poslu, kada bismo napokon stigli doma, svjesniji no ikad prije da je udobnost jedna od onih stvari koja bi nam trebala biti visoko na listi prioriteta.

Možda vas zanima Trenirka u kojoj bismo rado proveli jesen: pronašli smo je u kolekciji Little Fashion Paradise Ane Bacinger Rubrika Moda Moda

Koliko su trenirke postale popularne najbolje pokazuju dizajnerski komadi jer ih je danas u ponudi više no što ih je ikad bilo pa u moru raznih modela, uzoraka i boja svatko lako, ovisno o svojim preferencijama i dostupnom budžetu, može pronaći svoje favorite, a nama se jako svidio model koji smo primijetili na zagrebačkoj špici.

Ulična moda | Autor: Pixsell/Marko Lukunić Pixsell/Marko Lukunić

Ova je prolaznica odabrala Ralph Lauren Tie Dyed trenirku u divnoj kombinaciji zelenih, plavih, smeđih i bijelih nijansi, a super udobno izdanje upotpunila je i ove godine silno popularnim teddy kaputom bež boje, jednako udobnim Balenciaginim Speed 2.0 čarapa tenisicama, GUCCI Signature GG Canvas torbicom koju je umjesto oko struka prebacila preko tijela te sunčanim naočalama u boji kornjačevine. 

trenirka Možda vas zanima Trenirke su prava ležerna odijela, a ovo su najbolji modeli! Rubrika Moda Moda

Inspirirani njezinim odabirom, istražili smo trenutačnu ponudu high street, ali i dizajnerskih trenirki te izdvojili nekoliko modela koji su nam se jako svidjeli, iako, moramo priznati, trenutačno gotovo da ne postoji model, boja ili uzorak kojeg se ne može pronaći. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Zara: Tie-dye trenirka (172,90 kn, 150,30 kn); Zalando: Nike trenirka (359,00 kn, 449,00 kn); AboutYou: Ralph Lauren trenirka (1020,00 kn, 669,00 kn)

 

Photo: Pixsell/Marko Lukunić

Komentari 0