Moda

Šljokičaste hlače apsolutni su hit svakodnevnih kombinacija, a evo kako ih nose poznate Hrvatice

  • Sezona partyja je možda iza nas, ali sezona komada sa šljokicama tek počinje
  • Jako nam se svidjelo što se sjajne hlače sve češće može vidjeti u sklopu svakodnevnih odjevnih kombinacija
  • Ovaj su trend već prigrlile neke poznate i uvijek odlično odjevene Hrvatice, a evo gdje pronaći slične modele

Oni što šljokice ne vole, vjerojatno će reći kako im je mjesto u eventualno novogodišnjoj noći, rođendanskoj proslavi ili kakvoj drugoj sličnoj, jednako svečanoj prilici, no mi ostali koji ih obožavamo smo jedva dočekali da ih se netko sjeti prošetati i na najobičniji dan, bez ikakve posebne prigode. 

Osim što je sve više onih koji šljokicama dašak glamura odlučuju dodati svojem makeupu, šljokice su postale rado viđene i u svakodnevnim odjevnim kombinacijama, a posljednjih su dana posebno rado nošene sjajne hlače koje odlično izgledaju u kombinaciji s nešto decentnijim komadima. 

Možda vas zanima Imamo prvi bizarni novogodišnji trend: donje rublje koje se nosi umjesto hlača! Rubrika Moda Moda

Olja Vori je uvijek elegantnu kombinaciju crne, zlatne i bijele boje prigodno prošetala ulicama Pariza. Prigodno, kažemo, jer je upravo Coco Chanel ostala najzapamćenija po brojnim kombinacijama ovih boja, a Olja je hlače od zlatnih šljokica iskombinirala s ležerno u struku svezanom bijelom košuljom, crno bijelim tenisicama i crnim detaljima poput torbice i sunčanih naočala.

 | Autor: Instagram @oljavori Instagram @oljavori

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design AboutYou, Hoermanseder hlače (69,90 €); Mango hlače (12,99 €); AboutYou, Desigual hlače (119,00 €); Reserved hlače (35,99 €)

Naša poznata slastičarka Ivana Čuljak Lošić je uoči Nove godine otputovala u Kopenhagen, a svoje srebrne šljokičaste hlače koje, kako sama kaže, nisu ugledale svjetlo novogodišnje noći, prošetala je ulicama danske metropole u kombinaciji s bijelim Dr. Martens Jadon čizmicama i nježno rozim vunenim kaputom. 

 | Autor: Instagram @chu_lo_ Instagram @chu_lo_

Možda vas zanima Novi modni trend inspiriran je romantičnim komedijama s početka 2000-tih i baš je sladak Rubrika Moda Moda

Poznata influencerica Pamela Badžek na svojem je Instagramu podijelila nekoliko ideja što odjenuti u novogodišnjoj noći, a njezine su nam se srebrne kožne hlače s kroko uzorkom svidjele u tolikoj mjeri da smatramo grehotom ne nositi ih u svakoj mogućoj prilici. Ona ih je sjajno iskombinirala s crnom uskom majicom, sivim sakoom, bijelim kožnim kaputom i srebrnim čizmicama!

 | Autor: Instagram @august_xvi Instagram @august_xvi

Zavirili smo u izloge dućana i pronašli najljepše modele sjajnih hlača kojima bismo rado dodali dašak glamura svakodnevnim kombinacijama u nimalo glamuroznim tjednima koji nam nakon sezone blagdana slijede. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design AboutYou, River Island hlače (74,90 €); Zara hlače (19,99 €); AboutYou, Guess hlače (89,90 €); AboutYou, NA-KD hlače (59,90 €)

Photo: Zvonimir Ferina

Komentari 0