Moda

Na Answearu pronađi savršene outfite za najluđu novogodišnju noć

Prosinac s pravom nosi naziv najljepšeg mjeseca u godini jer blještavilo koje nas okružuje nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Okićeno je baš sve, a i mi se posebno dotjerujemo za druženja, proslave i izlaske. S krajem godine dolazi i najsvečanija od svih prilika, doček Nove godine. Bilo da se spremate za neki od ovogodišnjih organiziranih dočeka na gradskim trgovima ili na proslavu uz dobru hranu, fina pića i glazbu, važno je da imate dobro društvo i efektnu odjevnu kombinaciju u kojoj ćete zasjati.

Kako bismo vam olakšali potragu za savršenom haljinom i modnim dodacima, donosimo vam ideje uz koje ćete brzo odabrati nešto po svom ukusu. Svakako uzmite u obzir i dobre stare klasične savjete koji nikad ne izlaze iz mode: birajte svečane materijale koji se ne gužvaju, dodajte malo pliša i sve začinite šljokicama i sjajnom torbicom.

Odabir ljubiteljica mode

U odabiru savršene kombinacije za najposebniju noć u godini pomogle su nam poznate i uvijek pomno dotjerane ljubiteljice mode, Lada Mitrašinović i Mateja Sučević, koje su s nama podijelile svoje novogodišnje outfite koje su pronašle u online modnoj online trgovini Answear.

Lada Mitrašinović omiljena je vizažistica slavnih, na Instagramu poznatija kao @belamakeuplada. Njezin su izbor za novogodišnji doček midi uska crna haljina Twinset, sjajan odabir s kojim nikada nećete pogriješiti, kao i crni ženski remen Twinset koji dodatno ističe struk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli m. (@matejasucevic)

Mateja Sučević je ilustratorica koja voli estetiku i uživa se poigravati modom, a na Instagramu je možete pronaći na profilu @matejasucevic. Njezin odabir za najluđu noć su efektne šljokičaste hlače Remain visokog struka, crna mini haljina Remain od istog šljokičastog materijala, a kombinaciju je odlučila podići dvjema narukvicama Answear Lab srebrnog i zlatnog sjaja.

Pet haljina koje će biti hit večeri

Na kakvu god proslavu da krenete, u jednoj od ovih haljina ćete zasigurno ukrasti svu pažnju.

 | Autor: Answear Answear

Ravna zelena haljina Guess izrađena je od materijala sa šljokicama. S prednje je strane potpuno zatvorena, dok na leđima ima neočekivano zavodljiv duboki izrez. U ovoj haljini hrabro zakoračite u Novu godinu prepunu iznenađenja.

 | Autor: Answear Answear

Uska crvena mini haljina od pliša marke Bardot ne mari za zimske temperature, a ako je odlučite odjenuti na doček Nove godine, za zimske temperature neće mariti baš nitko.

 | Autor: Answear Answear

Uska mini haljina AllSaints od srebrnog lamea dobrodošla je gošća svake dobre proslave. Istovremeno je svečana i zavodljivo otvorena, a u igri svjetla postaje još i interesantnija.

 | Autor: Answear Answear

Crna šljokičasta haljina Great Gatsby iz kolekcije Marciano Guess osvojit će svaku proslavu svojim raskošnim sjajem. Ime joj sjajno pristaje pa, ako volite glamur i sjaj dvadesetih godina prošlog stoljeća, bez oklijevanja uskočite u ovu haljinu.

 | Autor: Answear Answear

Lagana plava satenska haljina HUGO odiše urbanim chicom, a uz dozu sjaja pruža i potpunu udobnost. Savršen je odabir ako ne želite veliki izlazak iz zone komfora, a ipak želite zabljesnuti.

 | Autor: Answear Answear

Uska crvena haljina Answear Lab krojena je jednostavno i ženstveno pa savršeno pristaje uz tijelo i jako je udobna. Iako potpuno zatvorena, zbog vatreno crvene boje i načina na koji ističe siluetu, iznimno je zavodljiva.

Još uvijek stignete odabrati svoj savršeni outfit u online modnoj trgovini Answear i uživati u sjajnoj proslavi Nove godine zračeći blještavim samopouzdanjem.

ANSWEAR.LAB

Answear je odgovor na sva modna pitanja

Online modna trgovina Answear u listopadu je proslavila svoju prvu godišnjicu poslovanja u Hrvatskoj. Ovaj je popularni europski brend, osim u Hrvatskoj, prisutan u još 10 zemalja, a poseban je po svojoj ponudi renomiranih modnih marki, odgovornom poslovanju, ekspresnoj dostavi unutar 48 sati i besplatnom povratu.

Answear u svojoj ponudi nudi odjeću, obuću i modne dodatke više od 500 poznatih svjetskih marki te više od 200.000 proizvoda. Među njima su modne marke kao što su Max Mara, United Colors of Benetton, Nike, Adidas, Diesel, Levi's, Lee, Wrangler, Guess, Tommy Hilfiger, Valentino, DKNY, Moschino, Kenzo, Burberry, INUIKII i mnogi drugi. Na stranicama Answeara nalazi se odjeća i obuća iz najnovijih kolekcija i prema posljednjim trendovima za žene, muškarce i djecu.

Answear ima i svoj vlastiti brend Answear.Lab, koji se proizvodi u limitiranim količinama, od održivih i ekoloških materijala, u suradnji s malim europskim tvornicama i nezavisnim dizajnerima. Answear.Lab modu smatra sjajnim kanalom kojim se mogu komunicirati brojne važne poruke pa je aktivizam važan dio brenda.

Photo: Answear