Moda
Ulična moda

Četiri prolaznice su pokazale kako se kratke hlačice mogu isfurati na elegantan način

  • Čini nam se kao da smo ga čekali duže nego inače, ali ljeto nam se sada napokon pokazuje u svom punom kapacitetu
  • Baš kao i oni koje su rashlađenje potražili na plažama, djevojke i žene koje su ostale u gradu prigrlile su gotovo jedini mogući ljetni komad
  • Četiri prolaznice odabrale su outfite s kratkim hlačama i sjajno ih pretvorile u elegantnu gradsku varijantu - koja ti se kombinacija najviše svidjela?

Dileme više nema – ljeto nam se vratilo, a s njime i potreba da iz svojih ormara izvučemo najoskudniju moguću odjeću u nadi da ćemo visoke temperature preživiti na ugodniji način. Mnoge od nas potražit će i kratke hlače ili možda kupiti nove… No, kako ih složiti u trendi, ukusnu i elegantnu kombinaciju koja će odgovarati većini prilika?

Pokazale su nam to četiri prolaznice koje su temperaturama vrućih asfalta doskočile elegantnim i prikladnim oufitima. 

Ulična moda, Zadar Možda vas zanima Kratke hlače i visoke čizme na +20 - ova kombinacija mogla bi biti hit. Koja prolaznica ju bolje nosi? Rubrika Moda Moda

Kratke plave hlače zanimljivog uzorka te top sa spuštenim puf rukavima u žarko ružičastoj boji jedna od prolaznica složila je modnu kombinaciju čiji kolorit teško može nekoga ostaviti ravnodušnim. Da se radi o kombinaciji koja je vrlo dobro promišljena svjedoči i neobična ogrlica koja svojim plavim nijansama odgovara interesantnim hlačama. Ipak, ljetne jake tonove djevojka je odlučila ’prigušiti’ natikačama s niskom potpeticom i Louis Vuitton torbom u zemljanim tonovima.

Outfit koji odlično pristaje gradskim ulicama možemo i zamisliti kao udobnu i stylish kombinaciju u kojoj ispijamo i večernje koktele. 

Ulična moda | Autor: Pixsell/Milan Sabić Pixsell/Milan Sabić

Kratke hlače dolaze i u ‘cargo’ stilu, kako nam pokazuje još jedna djevojka. U prigušenoj boji zemljanih tonova i s dva velika džepa s prednje strane kratke hlače potpuno su u fokusu i uz bijelu bluzu otvorenih ramena s volanom. Poletan styling prolaznica je nadopunila ravnim sandalama, decentnim nakitom, a dojmu opuštenosti pridonijela je i ljetna frizura. 

Ova brineta oduševila nas je kombinacijom kožnih hlačica i visokih čizmi

Ulična moda: kratke hlačice | Autor: Pixsell/Ivo Čagalj Pixsell/Ivo Čagalj

Traper kratke hlače vjerojatno nikad neće izaći iz mode. Ipak, svaka nova sezona daje nam priliku da ih iskombiniramo na nov način. Jedna od prolaznica odlučila se za casual stil  - uz bijele traper hlače nosi još jedan rado viđen ljetni hit, ružičastu košulju. Ležernu kombinaciju izvrsno nadopunjuje i popularna torba koju krasi i debeli lanac te natikače s ravnim potplatima. 

Posljednje vruće dane ova brineta iskoristila je da odjene vruće hlačice

Ulična moda: kratke hlačice | Autor: Pixsell/Zoe Šarlija Pixsell/Zoe Šarlija

Da su kratke traper hlače zaista izvrsna baza za različite modne interpretacije, pokazuje nam i četvrta prolaznica koja je crne hlačice odlučila nositi na sandale s viskom potpeticom te im u casual izdanju dala notu seksepila. Lepršava ljetna bijela košulja zanimljivog otvora nekako nam se čini da je zaista najbolje rješenje za ovu urbanu kombinaciju

Pripreme za more: Uz ove super savjete tvoja će koža zablistati u trenu

Ulična moda: kratke hlačice | Autor: Pixsell/Sanjin Strukić Pixsell/Sanjin Strukić

Koja od ovih prolaznica najbolje nosi kratke hlače?

Photo: Pixsell/Milan Sabić

Komentari 0