Moda
Ulična moda, Zadar

Kratke hlače i visoke čizme na +20 - ova kombinacija mogla bi biti hit. Koja prolaznica ju bolje nosi?

  • Ovog proljeća nažalost sunčanih dana imamo na kapaljku, ali nekolicina njih nam sugerira da bi u narednima mogli učestalo susretati jedan modni trend
  • Riječ je o spoju kratkih hlača i visokih čizama, omiljenoj festivalskoj kombinaciji koja polako osvaja i domaće ulice
  • Ovoga puta smo analizirali modne kombinaciju dviju prolaznica koje zadarskim ulicama. Koja je po tebi bolje odradila zadatak?

Kombinacija kratkih hlača i visokih čizama smatra se must have stajlingom pri posjetu ljetnim glazbenim festivalima. Nažalost, organizacija istih nije moguća, no to ne znači da "festivalska" odjeća ne egzistira i dalje na modnoj sceni. Spomenuta kombinacija rado je viđena na društvenim mrežama, a sve je češće možemo vidjeti i na gradskim ulicama. Tako se za početak možeš prisjetiti atraktivne prolaznice koja je špicom prošetala u kratkom kombinezonu i 'ludim čizmama'.

Možda vas zanima Čizme ćemo nositi i ljeti, lagane, mrežaste, otvorene. Pogledaj najbolji izbor iz trgovina Rubrika Moda Moda

Ulična moda, Zadar | Autor: Pixsell Pixsell Ulična moda, Zadar

Sjajan spoj kratkih hlača i visokih čizama demonstrirala nam je mlada prolaznica koju smo zamijetili na zadarskim ulicama. Kratke traper hlačice spojila je s visokim, crnim brušenim kaubojkama, a cjelokupni look upotpunila je crna kožna jakna i bijela majica čiji dizajn potpisuje američki brend Amiri. Ovaj mladenački stajling zaokružen je još jednim dizajnerskim komadom - Louis Vuitton torbicom.

Dvije su prolaznice svoje ultramoderne modne kombinacije upotpunile dizajnerskim torbicama

 | Autor: Pixsell Pixsell

Ulična moda, Zagreb Možda vas zanima Ona zna kako privući pažnju: smjela modna kombinacija atraktivne prolaznice malo koga ostavlja ravnodušnim Rubrika Moda Moda

S druge strane, da kombinacija visokih čizama i kratkih hlača može imati i "poslovniji" izgled pokazala nam je prolaznica koja je Zadrom prošetala u stajlingu koji je navedene komade spojio s blejzerom, prugastom majicom, mrežastim čarapama u boji kože te kožnim ruksakom. Uz neizostavne sunčane naočale, prolaznica se odlučila na još jedan detalj koji ćemo učestalo viđati narednih mjeseci - biserne ukosnice.

Photo: Pixsell
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    prava seljačija