Moda

Ova brineta oduševila nas je kombinacijom kožnih hlačica i visokih čizmi

  • Kratke kožne hlačice jedan su od ovogodišnjih trendova, no ne usude ih se sve žene odjenuti
  • Ova djevojka jest, no još je zanimljivije s kojim ih je komadima (savršeno) spojila
  • Izdvojili smo i slične hlačice iz ponude high-street trgovina, Zare i Stradivariusa

Ova mlada brineta doista nas je oduševila svojim stajlingom. Svaki komad na njoj je dobar, a spojila ih je još i bolje. Počnimo od kratkih kožnih hlačica - ako je vjerovati Zari, brendu koji najbrže "skida" trendove s modnih pista, a najčešće vjerujemo, kratke hlače su it komad ove zime. Predvode one od imitacije kože, širokih nogavica i s upečatljivim pojasom, no ima tu i onih od vunene tkanine, bicki, čak se nađu i pokoje pletene (new comfy?).

Možda vas zanima Kožne haljine nove su modne zvijezde sezone: pogledaj kako ih nose ove Splićanke Rubrika Moda Moda

Na žalost, ne usude ih se sve žene odjenuti. Ova zgodna djevojka jest i odlično u njima izgleda. Pomogle su i visoke čizme na petu koje su noge učinile još ljepšima, a same po sebi su vrlo poželjan komad. Uz smeđe hlačice odjenula je sako boje devine dlake s dvostrukim kopčanjem - zlatni gumbi u skladu su s okvirima njezinih raybanica...

 | Autor: Pixsell/Marko Lukunić Pixsell/Marko Lukunić

Ispod sakoa jednostavna bijela majica. Čini li nam se ili je i ona od umjetne kože? Završni touch: minijaturna bijela torbica i veliki osmijeh koji se itekako računa.

Možda vas zanima Ova prolaznica odlučila se za neobičan izbor čizmica kakve i JLo nosi Rubrika Moda Moda

Odlučiš li se i sama ove jeseni prošetati u kožnim hlačicama, izdvojili smo neke iz doista široke ponude. Cijene su OK, uglavnom se kreću između 100 i 200 kuna u svim high street trgovinama. P.S. Sjajno idu uz debele, neprozirne čarape.

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7 S lijeva na desno: crne hlačice (Stradivarius,104,90kn); smeđe hlačice (Zara, 179,90kn); svijetlo smeđe hlačice (Stradivarius, 149,90kn); maslinastozelene hlačice (Zara, 149,90kn)

Photo: Pixsell/Marko Lukunić

Komentari 0