Moda

Posljednje vruće dane ova brineta iskoristila je da odjene vruće hlačice

  • Ljetne kombinacije je silaze s pozornice jer dani su i dalje vrući
  • Smeđokosa prolaznica iskombinirala je lijepi bijeli sako s kraćahnim trapericama visoka struka
  • Na nogama - varijanta bezvremenih Valentinovih sandala sa zakovicama... Upečatljivo!

Dugi bijeli sako dvostruka kopčanja, lijep i vlo elegantan. Ispod jednostavan T-shirt smeđe moje, dobra frizura, čini se svježe "ispeglana", velike sunčane naočale. A kako pogled pada... ugodno iznenađenje! Kratke traperice koje dosežu jedva koji centimetar ispod ruba sakoa. Ova brineta možda posljednji vrući vikend u tjednu iskoristila je da odjene ljetni hit komad, kratke hlačice od trapera.

Ljetos su se nosile masovno i to u raznim varijacijama, od doista vrućih modela, odrezanih i neporubljenih koji otkrivaju dio guze do onih malo dužih i "pristojnijih". Zgodna prolaznica odlučila se na model visokog struka (vrlo popularan, kao i sve hlače visokog struka) i malo dužih nogavica, no dovoljno kratak da pokaže od sunca potamnjele i vitke noge.

 | Autor: Pixsell/Matija Habljak Pixsell/Matija Habljak

Možda vas zanima Hrabrom kombinacijom boja plavokosa prolaznica je razvedrila sivi dan Rubrika Moda Moda

Stajling je zaokružila jednom varijantom prepoznatljivih Valentino Rockstud sandala, ovaj puta u varijanti balerinki, a ne štikli. Bijele boje, ukrašene zakovicama i tirkiznim kamenčićima balansiraju između rubnog i otmjenog - savršen par za užurbanu urbanu ženu. Čak i kad je u subotnjoj šetnji gradom...

Photo: Pixsell/Matija Habljak

Komentari 0