Moda
bijeli outfit

Bijeli outfit 'it' je kombinacija za proljeće, a naša influencerica ga već sjajno nosi

  • Sve smo bliže proljeću, stoga već pripremamo outfite koje ćemo nositi kad nam stigne toplije vrijeme
  • Ove proljetne sezone među trendi odabirima outfita mogla bi biti bijela boja
  • Rita Rumora Jurki već ju odlično nosi u svom stylingu, gdje ju je kombinirala s crnom

Na proljeće nas očekuje mnoštvo već najavljenih trendova poput raskošne kobalt plave, resica i raznih trendova u modnim dodacima, no ovog će proljeća biti popularna i klasična bijela. Bijeli outfit je nepogrešiv izbor koji uvijek izgleda chic, neovisno o tome kako smo ga iskombinirali.

Rita Rumora Jurki na putovanju u Los Angelesu već je imala priliku nositi bijeli proljetni outfit, u kojem je bijele komade kombinirala s crnim detaljima. Uz bijelu kratku suknju te bijeli blejzer oversize kroja, Rita je nosila crne chunky čizme te Goyard torbu i sunčane naočale velikih crnih okvira. Klasična kombinacija boja savršeno je spojena u ovom casual outfitu. Osim uz čizme, bijeli blejzer odlično će izgledati i u kombinaciji s popularnim modelima mokasinki.

U nastavku donosimo još pet ideja za bijeli proljetni outfit!

Elegantno bijelo odijelo 

Moć elegantnog odijela nikad ne treba zanemariti, a dozu razigranosti može mu dati ultra popularan dodatak perja. Bijelo odijelo prilično je svestrano pa ga tako možemo nositi u kombinaciji s cipelama s visokom potpeticom ili uz tenisice.

bijeli outfit | Autor: Instagram @taylachantelle_ Instagram @taylachantelle_ bijeli outfit

Bijela haljina s modnim detaljima u boji

Bijela je iznimno neutralna nijansa uz koju možemo kombinirati gotovo sve pa će tako odlično izgledati i uz dodavanje modnih dodataka u jarkim i upečatljivim bojama, poput jarko ružičaste. 

bijeli outfit | Autor: Instagram @its.pamf Instagram @its.pamf bijeli outfit

Ulična moda Možda vas zanima Poslovni look, i to nimalo dosadan: trendovske komade zgodna je Zadranka sjajno uklopila Rubrika Moda Moda

Bijeli set s izvezenim uzorkom

Mogućnost bijele boje da se prilagodi svakom uzorku omogućava da i različite uzorke spajamo u matching set i dobijemo iznimno elegantan look. 

bijeli outfit | Autor: Instagram @tamara Instagram @tamara bijeli outfit

Bijeli traper uvijek je zabavan izbor

Traper je ove sezone vrlo popularan materijal, a kad se želimo odmoriti od klasičnog plavog, prvi izbor neka bude bijeli traper. Vrlo nosiv, bijeli traper ima bezvremenski izgled koji lako možemo prenijeti i u proljeće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ali Whittle (@aliwhittle_)

Bijeli outfit s matching detaljima u drugoj neutralnoj boji

Zlatna sredina između ostanka na bijelom modnom teritoriju i miješanja s drugom bojom je odabir modnih dodataka u bliskoj neutralnoj nijansi, poput krem, bež ili smeđe.

bijeli outfit | Autor: Instagram @clairerose Instagram @clairerose bijeli outfit

oversize odijelo Možda vas zanima Adriana Ćaleta-Car outfit s casual odijelom upotpunila je popularnim Acne šalom i Chanel torbom Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @ritarumora

Komentari 0