Moda
Ulična moda

Poslovni look, i to nimalo dosadan: trendovske komade zgodna je Zadranka sjajno uklopila

  • Čak i ako imamo posao koji zahtijeva određeni dress code, danas je mnogo više načina da ga kreiramo
  • Poslovno odijevanje najčešće nema tako stroga pravila kao nekad, a ponuda u trgovinama je raznovrsna
  • Zgodna prolaznica iz Zadra složila je ležeran look koji bi zadovoljio u brojnim prilikama

Sivi kostim, bijela košulja, salonke... Poslovni look koji je godinama bio klasika danas je skoro već potpuno otišao u povijest. Teško opstaje već i u bankama. Kostimu kao takvom smo rekli doviđenja, a poslovni loookovi se slažu na mnogo maštovitije načine. Žene nose "muška" odijela, ali u roza, crvenoj ili tirkiznoj boji, casual hlače sa sakoom, haljinu i visoke čizme, balerinke, mokasine... kombinacije za važne sastanke i dane u uredu slažu - kako požele. 

Možda vas zanima Kroko čizme osvojile su naše ulice, nose ih brojne žene. Znamo gdje kupiti najljepše modele Rubrika Moda Moda

Ne znamo što radi, ali zgodna Zadranka nosi kombinaciju koja bi prošla u mnogo poslovnih prilika. Pritom nije stroga, uštogljena niti dosadna. Dapače složila su je s trendovskim komadima. 

Ulična moda | Autor: Pixsell/Šime Zelić Pixsell/Šime Zelić

Košulja, sinonim poslovnog izgleda je oversize kroja i prugasta. I kao što vidimo, to nisu sitne, diskretne prugice već su upadljive, žive plave boje. Preko košulje nije sako već također predimenzionirani kardigan. Inače, kardigani su must have naših ormara već dvije sezone. Bijela boja i dugmad u boji kornjačevine daju mu na profinjenosti. 

Hlače crne, ali opet ne klasične. Zanimljivima ih čini dužina - ove culottice dosežu tek do visine antilop čizmica. Ovdje je još i tamno plavi kratki kaput, Louis Vuitton torbica i opet zanimljivi i drukčiji detalj, sunčane naočle debelih bijelih okvira. Udobna kombinacija i moderan poslovni styling u jednom!

Ulična moda Možda vas zanima Naoko nespojive komade prolaznica je spojila u izvanrednu modnu kombinaciju Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Šime Zelić

Komentari 0