Moda

Anita Dujić nosi haljinu s potpisom domaćeg dizajnera, u superpopularnoj žutoj nijansi

  • Anita Dujić u potpunosti je spremna za ljeto ako je suditi po njezinim modnim kombinacijama
  • Manekenka i poduzetnica odbrojava dane do službenog početka ljeta u haljini domaćeg dizajnera Alduka
  • Haljina ima zanimljive detalje, a nama se posebno svidjelo što je u svijetloj, maslac žutoj boji koja ja proglašena bojom ljeta
  • Pročitaj više: Svoj crni outfit Anita Dujić Broadfoot upotpunila je balerinkama u boji sezone!

Anita Dujić jedna je od influencerica iz čijih modnih kombinacija volimo crpiti inspiraciju, a često je možemo vidjeti kako nosi domaće dizajnere što nam se posebno sviđa. Anita, baš kao i mi, s nestrpljenjem iščekuje ljeto i sunce, a odlučila ih je prizvati sa svojom haljinom u svijetlo žutoj boji. Naime, svijetlo žuta poznata kao "maslac žuta" prema brojnim stručnjacima proglašena je jednom od najpopularnijih boja ovih mjeseci pa nismo mogli odoljeti komadu u ovoj boji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANITA (@anita__dujic)

Haljina koju Anita Dujić nosi djelo je domaćeg dizajnera Ivana Alduka i dokaz da se i kod naših dizajnera mogu pronaći veoma trendi komadi u koje se uvijek isplati uložiti i kojima volimo dati prednost u odnosu na high street trgovine. Anita Dujić žutu haljinu brenda Alduk nosila je na sandale s prstenom koje su veoma popularne ovoga proljeća, kao i na torbicu u žutoj boji sunca. Haljina koju nosi Anita, zove se Narcisus i spada u koktel haljine, ali kao što možemo vidjeti i po Anitinoj kombinaciji veoma je prilagodljiva i za dnevne i večernje opcije.

Foto: www.alduk.hr, Narcisus haljina | Autor: Alduk Alduk Foto: www.alduk.hr, Narcisus haljina

Foto: www.alduk.hr, Narcisus haljina | Autor: Alduk Alduk Foto: www.alduk.hr, Narcisus haljina

Foto: www.alduk.hr, Narcisus haljina | Autor: Alduk Alduk Foto: www.alduk.hr, Narcisus haljina

Narcisus haljina je ravnog kroja koja pada uz tijelo, a ono što se posebno na njoj ističe su voluminozni dugi rukavi koji imaju šišmišast izgled. Narcisus model haljine dolazi do ispod koljena te ima podstavu, a osim zanimljivih rukava, haljina ima i otvorena leđa te je idealna za nošenje s podignutom kosom. Haljina je izrađena od  finog crepe plisse materijala, a uz svjetložutu boju haljina se može naručiti i u crnoj, plavoj i mint boji. Cijena haljine je 350 eura, a dostupna je na web trgovini brenda Alduk.

Možda vas zanima Anita Dujić nije odoljela leopard uzorku, a zbog njezinih kitten heels sandala smo provjerili ponudu... Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @anita__dujic

Komentari 0