Moda

Sandale su neizostavna obuća za lijepo vrijeme, a ova 4 modela ćemo najviše nositi ovog ljeta

Sandale su komad obuće bez kojeg ne možemo zamisliti proljeće i ljeto jer su lagane i u njima se osjećamo puno slobodnije nego u čizmama ili tenisicama. Sandalama u prilog ide i to što su toliko svestrane da mogu imati visoku ili nisku, tanku ili debelu petu. Čak mogu biti i bez pete, odnosno potpuno ravne. Mogu imati puno remenčića ili tek nekoliko njih koji, naravno, mogu biti tanji ili deblji, a boju, uzorke i druge dodatke ne moramo niti spominjati.

No, bez obzira na raznolikost, neki će modeli uvijek biti nešto popularniji od ostalih pa smo izdvojili četiri modela sandala koje ćemo, ovog proljeća i ljeta najviše viđati. 

Visoke sandale s tankim remenčićima 

Visoke sandale s tankim remenčićima najodvažnije su na ovom popisu upravo zbog visine i debljine svoje pete. Naime, ove sandale nisu stvorene za previše hodanja i dugo stajanje pa, iako bi odlično pristajale uz casual outfite, osobito one s nešto širim trapericama, ipak ćemo ih češće viđati u svečanijim prigodama kada je sasvim normalno preizuti se u nešto udobnije nakon nekog vremena. 

 | Autor: MyTheresa MyTheresa Foto: MyTheresa/Aquazzura, sandale (895 eura)

 | Autor: Aldo Aldo Foto: Aldo, sandale (84 eura)

 | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando/Even&Odd, sandale (39,68 eura)

Skroz ravne sandale

U potpunosti ravne sandale idealne su za svakodnevne aktivnosti, a mogu se kombinirati uz gotovo svaki outfit i prigodu. Ovisno o boji remenčića i dodatcima koji se na njima nalaze, mogu se nositi uz traperice, razne suknje te haljine. Slobodno možemo reći da su savršena alternativa sandalama s visokom, tankom petom u kojima uglavnom možemo stajati tek nekoliko sati. 

 | Autor: Bershka Bershka Foto: Bershka (19,99 eura)

 | Autor: nine west nine west Foto: Nine West, sandale (70,21 eura)

 | Autor: MyTheresa MyTheresa Foto: MyTheresa/Christian Louboutin (745 eura)

Sandale s punom petom

Sandale s punom petom savršeno će izdužiti noge bez žrtvovanja udobnosti. Zbog toga što im je peta uglavnom izrađena od jute, pravi su casual komad koji podsjeća na ljeto pa se, samim time, odlično slaže uz odjeću od lana i drugih, laganih materijala. Idealne su za odlazak na kavu, izvršavanje svakodnevnih obveza, a nerijetko ih viđamo i kao dio poslovnih kombinacija.

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M, sandale (49,99 eura)

 | Autor: nine west nine west Foto: Nine West, sandale na visoku petu (95 eura)

 | Autor: MyTheresa MyTheresa Foto: MyTheresa/Gucci, sandale (610 eura)

Ravne sandale sa širokim remenima

Za razliku od modela koje smo do sada nabrojali, ravne sandale sa širokim remenima možda nisu toliko ženstvene, ali moramo priznati da su baš dobar zaokret od modela sandala kakve smo navikli viđati te da zasigurno odražavaju poseban stil. Pomalo su edgy i najbolje će pristajati uz casual outfite koji uključuju traper i kožu.

 | Autor: M&S M&S Foto: M&S, sandale (58 eura)

 | Autor: shoebedo shoebedo Foto: ShoeBeDo/Dr. Martens, sandale (99 eura)

 | Autor: M&S M&S Foto: M&S, sandale (52,69 eura)

Photo: Instagram @desiperkins

Komentari 0