Moda

Anita Dujić nije odoljela leopard uzorku, a zbog njezinih kitten heels sandala smo provjerili ponudu...

  • Leopard uzorak se ušuljao na police trgovina i potpuno nam je jasno da mu je teško odoljeti
  • Njegova popularnost nas ne iznađuje jer dolazi u i odlazi u ciklusima
  • Anita Dujić Broadfoot, poznata po minimalističkom i klasičnom stilu, ipak nije odolje leopard printu, a zbog nje smo ga i mi poželjeli nositi na stopalima
  • Pročitaj više: Svoj crni outfit Anita Dujić Broadfoot upotpunila je balerinkama u boji sezone!

Moda bi trebala biti kreativna igra - imamo osjećaj da je to najsnažnija poruka koju nam trgovine žele poslati ove godine. Godinu smo započeli s velikim modnim trendom tihog luksuza, a zatim mu je stigla sušta suprotnost, trend suprugee mafijaša. A it djevojke su od svakog trenda odlučile uzeti ono što im najviše odgovara i prilagoditi to svome stilu odijevanja. Anita Dujić Broadfoot poznata je kao ljubiteljica jednostavnih, klasičnih modnih kombinacija u kojima se voli poigrati s teksturom ili izrezom za dodavanje svog pečata. Upravo na tom tragu je i njezina modna kombinacija u kojoj je spojila nekoliko trendova, ali ostala vjerna sebi i svom stilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANITA (@anita__dujic)

Anita je odjenula klasičnu crnu majicu dugih rukava s golim ramenima i bijele bermude (koje su veliki trend ovoga proljeća), a kombinaciju je upotpunila s još jednim modnim trendom - leopard uzorkom. Anita je oživjela naoko klasičnu kombinaciju slingback cipelama u leopard uzorku. Ako želiš nositi leopard uzorak, ali nisi sigurna kako, ovo je jedan od najjednostavnijih načina za to. Cipele u leopard uzorku možeš kombinirati, baš poput Anite, na jednostavnije i klasičnije modne komade, i s cipelama stvoriti stylish izgled.

Malene (pa i kitten) pete se nose i ovoga proljeća, a odličan su izbor za sve one dane kada želimo male elegancije, a ne želimo bolna stopala. Zavirili smo u ponudu u trgovinama i pronašli šarolik izbor slingback cipela s leopard uzorkom.

Foto: River Island, cipele s leopard uzorkom (60 eura) | Autor: Foto: River Island, cipele s leopard uzorkom (60 eura)

Foto: Zara, cipele s leopard uzorkom (35,95 eura) | Autor: Foto: Zara, cipele s leopard uzorkom (35,95 eura)

Foto: Bershka, cipele s leopard uzorkom (25,99 eura) | Autor: Foto: Bershka, cipele s leopard uzorkom (25,99 eura)

Foto: Stradivarius, cipele s leopard uzorkom (25,99 eura) | Autor: Foto: Stradivarius, cipele s leopard uzorkom (25,99 eura)

Foto: My Theresa/ Saint Lauren, cipele s leopard uzorkom (980 eura) | Autor: Foto: My Theresa/ Saint Lauren, cipele s leopard uzorkom (980 eura)

Foto: ASOS, cipele s leopard uzorkom (89 eura) | Autor: Foto: ASOS, cipele s leopard uzorkom (89 eura)

Foto: H&M, cipele s leopard uzorkom (34,99 eura) | Autor: Foto: H&M, cipele s leopard uzorkom (34,99 eura)

Anita Dujić Broadfoot Možda vas zanima Svoj crni outfit Anita Dujić Broadfoot upotpunila je balerinkama u boji sezone! Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagram @anita__dujic

Komentari 0