Moda
Anita Dujić Broadfoot

Svoj crni outfit Anita Dujić Broadfoot upotpunila je balerinkama u boji sezone!

  • Crvena i crna uvijek su dobra kombinacija, a njih je u svojoj modnoj kombinaciji spojila i Anita Dujić Broadfoot
  • Anita je u gotovo u potpunosti cijeli crni outfit ipak odlučila ubaciti nešto boje i to upečatljivim kožnim balerinkama, za koje je svoje pratitelje obavijestila da su "najudobnije ikad"
  • Chic model balerinki Anita je pronašla u kolekciji modnog brenda COS, a u outfit je uklopila i malu torbicu iz njihove ponude

Balerinke i Mary Jane cipele dva su modela ravnih cipela koji su ove sezone među najpopularnijima, a jako stylish model i to u trendy crvenoj boji nosi i Anita Dujić Broadfoot. Anita je svoj par crvenih balerinki s remenčićem pronašla u kolekciji poznatog high street brenda COS, u čijoj se ponudi uvijek mogu pronaći minimalistički i elegantni modeli jednostavnijih, no svejedno posebnih silueta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANITA (@anita__dujic)

Crvene balerinke, koje zahvaljujući tankom remenčiću možemo svrstati i u modele ravnih Mary Jane cipela, za koje je na Instagram storyju rekla kako su "najudobnije ikad", Anita je uklopila u "all black" kombinaciju, s udobnim tajicama s trakom za stopala i oversize kožnom jaknom. Crvene cipele s tankim remenčićem koji krasi mala metalna kopča na prednjem dijelu na vrhu imaju i nabrani detalj, što njihov dizajn čini još upečatljivijim.

Anita je crnu boju odabrala i kad je riječ o modnim dodacima, s malom torbicom prošivenog dizajna, također iz kolekcije brenda COS te YSL sunčanim naočalama!

COS modni dodaci | Autor: COS COS Foto: COS, kožne balerinke (125,00 eure)

Možda vas zanima Nataša Janjić nosi preslatki "neozbiljni" sako s Minnie Mouse; evo gdje ga je kupila Rubrika Moda Moda

COS modni dodaci | Autor: COS COS Foto: COS, prošivena kožna torbica (150,00 eura)

Anitin styling odličan je primjer kako u proljeće nositi crnu boju te tako taman outfit u trenu razigrati cipelama ili kojim drugim modnim dodatkom u nekoj od vibrantnijih nijansi!

Adriana Ćaleta-Car Možda vas zanima Casual outfit Adriane Ćalete-Car pun je dizajnerskih komada i izgleda sjajno! Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @anita__dujic

Komentari 0