Moda

Aidan se ipak vratio Carrie, ali svi primijećuju samo jedno

  • Stigle su nove fotografije sa seta nove sezone 'I tek tako...'
  • Sudeći po njima, Carrie i Aidan su ponovno u vezi
  • Ali, nismo mogli ne zamijetiti veliku promjenu na zgodnom stolaru

Ovo nismo očekivali, baš kao što nismo očekivali da će Facu izdati srce na Pelotonu. Aidan se vratio u život Carrie Bradshaw i novu sezonu serije 'I tek tako...'. Ali, dok Aidan s jednakom nježnosti drži Carrienu ruku kao nekad, ne može se ne primijetiti velika razlika u njegovom modnom stilu. Zgodni stolar odbacio je svoje stare traperice, karirane košulje i izlizane jakne od brušene kože - sada je prilično stylish i 'ispoliran' muškarac. 
 | Autor: Chino hlače u nijansi šljive, cipele od brušene kože i, pazi sad, Belstaff jakna s remenom... čini se da je Aidan u međuvremenu stvarno radio na stilskom izričaju. Naime, Belstaff je britanski luksuzni brend s dugom tradicijom i kao da bi se Faca puno prije odlučio za njihovu jaknu nego Aidan, barem ne onaj kakvog smo dosad poznavali.

Možda vas zanima Torbica u obliku goluba, Dior štikle sa soknama... kakva nas moda čeka u drugoj sezoni 'I tek tako'? Rubrika Moda Moda
 | Autor: @andjustlikethat @andjustlikethat

Belstaff je osnovan je 1924, u Stoke-on-Trentu. Najpoznatiji je po legendarnim navoštenim jaknama koje su, kako im slogan kaže, stvorene da traju cijeli život. Brend je prvo radio motociklističke jakne s kojima je postizao nevjerojatne rezultate - 1948. prodano je čak 40. 000 modela 'Black Prince Motorcycle Jacket'.

 | Autor: @andjustlikethat @andjustlikethat

Možda vas zanima Ove bi torbice i Carrie nosila. Sarah Jessica Parker dizajnirala je divne Fendijeve Baguette modele Rubrika Moda Moda

Kompanija je bila specijalizirana za kožne jakne te motociklističku odjeću, ali 2011. Belstaff preuzima privatni investitor, a dizajner Martin Cooper postaje kreativni direktor brenda. Cooper je bio potpredsjednik i direktor dizajna u drugom britanskom brendu s velikom tradicijom, Burberryju. Godinu kasnije otvara dućane u modnim prijestolnicama Milanu, New Yorku, Londonu i Münchenu. 
A ako bi ti svog muškarca stilizirala kao Carrie Aidana, donosimo izbor Belstaff jakni sezone koje su, usput, trenutno na sniženju. 

 | Autor: Belstaff, parka Stadia, sada  €346.00, prije €495.00 Belstaff, parka Stadia, sada €346.00, prije €495.00  | Autor: Belstaff, model Cockpit, sada  €1,187.00, prije €1,695.00 Belstaff, model Cockpit, sada €1,187.00, prije €1,695.00  | Autor: Belstaff, model Radar, sada  €297.00, prije  €595.00 Belstaff, model Radar, sada €297.00, prije €595.00  | Autor: Belstaff, model Gyro, prije €525.00, sada €750.00 Belstaff, model Gyro, prije €525.00, sada €750.00

 

 

Photo: None

Komentari 0