Moda

Torbica u obliku goluba, Dior štikle sa soknama... kakva nas moda čeka u drugoj sezoni 'I tek tako'?

  • Druga sezona serije 'I tek tako...' krenula je sa snimanjem i izašle su prve fotografije sa seta
  • Najviše su nas, naravno, zanimali Carreini novi outfiti koji su jednako važan dio serije kao i sama radnja
  • Ako je suditi po prvim fotografijama - uistinu nas svašta očekuje u drugoj sezoni

Čini nam se kao da su godine prošle od ponovnog pokretanja Seksa i grada u obliku nove serije 'I tek tako...' koja je kroz 10 epizoda pratila što se dogodilo s Carrie, Charlotte i Mirandom. Međutim, u kolovozu ove godine službeno je najavljena i druga sezona, a producenti nisu gubili vrijeme i u rujnu se već krenulo sa snimanjem. Zahvaljujući novim fotografijama Sarah Jessice Parker i ekipe na snimanju, dobili smo i kratak uvid u nove outfite jedne i jedine Carrie Bradshaw prije nego što se pojave na HBO Maxu.

Možda vas zanima 'Chevolucija' tek počinje: Unatoč brojnim kritikama, Che se vraća i u drugoj sezoni 'I tek tako...' Rubrika Life&style Life&style

Baš kao i u izvornoj seriji, moda je isto tako integralna kao i sama radnja serije, a nove slike to i potvrđuju. Od torbe u obliku goluba od 890 dolara do čitavog outfita u fuksiji, ovo su do sada poznate odjevne kombinacije za drugu sezonu 'I tek tako'.

Golub torbica

Baš kad smo pomislili da Carrie Bradshaw ne može biti kreativnija sa svojim modnim dodacima, pokazala je da smo u krivu. Na prvim fotografijama objavljenim sa snimanja, SJP kao Bradshaw kao torbicu nosi goluba. Da budemo točniji, torbicu u obliku goluba od 890 dolara. Clutch torbica britanskog dizajnera JW Andersona, izgleda baš poput pravog goluba, ali je napravljena od 3D printane smole i otvara se preko krila. Moramo priznati, za sada obećava da će biti ludih kombinacija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JW ANDERSON (@jw_anderson)

No, ptice su uobičajena tema u cijeloj ljubavnoj priči Carrie i Face - u drugoj sezoni originalne serije, njezin pokojni suprug kupuje joj draguljima optočenu clutch torbicu Judith Leiber u obliku labuda (koju ona mrzi, ali to nije bitno). Carrie također nosi zeleno pero na glavi na svom prvom vjenčanju s Facom u filmu Seks i grad.

Fendi torbica - nanognica

Neobični dodaci tu ne staju. U istom outfitu nosi sive duge čarape, Diorove štikle s nitnama od zmijske kože (koje je nosila i u prvom SATC filmu) i malenu Fendi torbu kao nanognicu. 

Sezona je kombinezona

Iako u trendu, dosta nam je neobično nam vidjeti Carrie u sivom, širokom kombinezonu. Ipak, uz pomoć gore navedenih modnih dodataka je uspjela i ovaj outfit učiniti ekstravagantnim. Prema objavi na Instagramu, aktivistica za održivu modu Kate McGuire, pronašla je originalno odijelo za letače iz 1960-ih na eBayu i obnovila ga, dodajući tkaninu na leđa, sugerirajući da će ove sezone biti više ekološke mode.

Ulicom je s Carrie šetala Charlotte koju vidimo, sukladno njenom konzervativnijem stilu, u crnoj pencil suknji, prozirnoj crnoj košulji na kopčanje i s jarko ružičastom mašnom oko vrata.  Ali na novoj fotografiji objavljenoj na Instagram stranici tima za kostimografiju, Charlotte je slikana u garderobi izgledajući ležernije - u vlastitom maslinastozelenom kombinezonu i New Balance tenisicama.

"ZNATE LI gdje bi Charlotte ovo mogla nositi?", glasio je naslov.

Fuksija od glave do pete

Čini se kako žarka fuksija boja ima svoj veliki trenutak u 'I tek tako'. Od 'Barbiecore' do Valentinove potpuno ružičaste jesensko-zimske kolekcije, jednobojni lookovi od glave do pete posvuda su prisutni - na crvenim tepisima, a sada dolaze i na TV. Na posljednjoj fotografiji sa seta, SJP nosi potpuno jednobojnu odjeću žarke boje fuksije, a u naslovu stoji da je ovo "prvi put ikada" da se Carrein lik pojavljuje u jednoj boji. 

Vintage haljinu u fuksiji s odgovarajućim remenom, vintage torbicom i sandalama u istoj nijansi - Carie je u potpunosti iznijela fuksija look i ne dvojimo da ga nećemo sve češće viđati i na ulicama.

Photo: Instagram @andjustlikethatcostumes

Komentari 0