Life&style

Nakon smrti Face u drugu sezonu serije 'I tek tako...' vraća se Carrieina druga stara ljubav

  • U ožujku sljedeće godine možemo očekivati drugu sezonu serije "I tek tako..."
  • Iako se, na razočaranje mnogih, lik Samanthe iz Seks i grada neće vratiti, serija očekuje jedno novo - staro lice
  • Čini se kako ćemo u novoj sezoni ponovno moći vidjeti Carrieinu staru ljubav - Aidena

Čini nam se kao da su godine prošle od posljednje epizode serije 'I tek tako...' - ponovnog pokretanja Seksa i grada koji nam je svima dao potpuno novi ulični stil za analizu, beskrajna Steveova razmišljanja i, naravno - Che Diaz. No, zapravo je prošlo samo šest mjeseci.

Serija Our flag menas death Možda vas zanima 6 najboljih HBO-ovih serija ove godine, od brutalnih krimića do uvrnutih komedija Rubrika Life&style Life&style

Krajem prošle godine izašli su dugoočekivani nastavci kultne serije Seks i grad koja je kroz 10 epizoda pratila što se dogodilo s Carrie, Charlotte i Mirandom. Nažalost brojnih obožavatelja, lik Samanthe koji je utjelovila legendarna Kim Catrall nije se vratio. I dok je središte radnje prve sezone bila neočekivana smrt Face, čini se kako će druga sezona vratiti Carrienu bivšu ljubav.

Svi oni koji su uvijek bili "Tim Aiden" bit će sretni čuti da se glumac John Corbett pridružuje glumačkoj postavi druge sezone serije "I tek tako...". Znači li to da će Aiden i Carrie obnoviti svoju ljubav? To će ostati tajna sve do izlaska nove sezone koja se planira za ožujak sljedeće godine. Aiden je mnogima bio najdraži bivši Carrie Bradshaw, međutim mnogi od nas još joj nisu oprostili njeno ponašanje prema Aidenu.

 | Autor: Iz serije Seks i grad Iz serije Seks i grad

Gdje su i što danas rade slavni supermodeli iz 90-ih godina

Corbett je u travnju prošle godine, prije izlaska prve sezone, za New York Times rekao kako će se pojaviti u novim epizodama, dodavši:  “Mislim da bih mogao biti u dosta epizoda.” Ispostavilo se da je ovo bila razrađena šala u kojoj je SJP bila uključena, ali čak i nakon pojavljivanja u apsolutno nijednoj epizodi prve sezone, nema razloga zašto se Aidan ne može pojaviti i spasiti stvar u drugoj sezoni.

I Jessica Parker je podijelila vijest o drugoj sezoni na Instagramu i zahvalila je obožavateljima na njihovoj vjernosti spin-offu 'Seksa i grada'. Uz fotografiju glumačke ekipe napisala je: "Sezona 2. Hvala našoj publici. Kratko i jednostavno. Vi ste otkucaji našeg srca. Jako vas volimo."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Od srpnja 2022. nije bilo posebnih novosti o napretku serije, ali vjeruje se da je napisana i da će se vjerojatno uskoro početi snimati.

Postoji li šansa da se Kim Catrall pojavi u seriji?

Koliko god mi držati prekrižene prste na rukama, nogama i svemu između, gotovo je nemoguće da će se Kim Cattrall ikada pojaviti kao Samantha, uzevši u obzir dugotrajnu svađu između nje i njezinih glumačkih kolegica (osobito Sarah). 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Na pitanje jesu li vrata otvorena za njezin povratak i hoće li se Kim ikada vratiti, izvršni producent Michael Patrick King rekao je za Variety: "Ne. Baš kao što nije bilo ni pomisli da će Kim ikada sudjelovati u 'I tek tako...' jer je rekla što je rekla."  Dodao je: "Jedino mjesto gdje sudjelujem u magičnom razmišljanju je fikcija. Vjeruješ ljudima na riječ i pametan si producent – ne stjeraš se u kut. U magičnom razmišljanju, super je imati Samanthu. Nemam realna očekivanja da će se Kim Cattrall ikada više pojaviti."

U intervjuu za Variety u ožujku, Kim je potvrdila da su ta vrata zatvorene te da nema namjeru ikada se vratiti u seriju. Što se tiče ostalih likova, osim standardne trojke i Aidena, možemo očekivati i povratak Che te će biti zanimljivo vidjeti u kojem smjeru će se razvijati njen i Mirandin odnos.

Photo: Promo Seks i grad

Komentari 0