Life&style

Ovaj lik iz serije 'Seks i grad' odgovara tvom horoskopskom znaku

  • Za obožavatelje serije „Seks i grad“ 2021. godina započela je najboljim vijestima ikad
  • Naime, popularna serija iz 90-ih ove godine slavi svoj povratak
  • Otkrit ćemo ti kojem liku iz serije odgovaraš prema svom horoskopskom znaku 

Međutim, postoji i jedna loša vijest: Kim Cattrall, zvana Samantha Jones, nažalost, neće biti u novim epizodama. Mnogima je to čak razlog da uopće ne gledaju seriju. „Nema seksa bez Samanthe“, prosvjeduju navijači na mreži. Ali, nećemo dopustiti da nas to sada ometa. Umjesto toga, puno nas više zanima sljedeće: koji nam od likova zapravo odgovara? Odgovor leži u horoskopskom znaku!

Koji si lik iz serije „Seks i grad“?

Koliko smo često razgovarali s našim najboljim prijateljicama tko je koji lik iz „Seksa i grada“… Sada imamo odgovor na to - jer nam naš horoskopski znak otrkiva koja nam je od četiri žene iz serije najsličnija.

Samantha Jones

Samantha kombinira osobine škorpiona, strijelca i vodenjaka. Nevjerojatno je slobodoljubiva osoba, koja točno zna što želi. Svojeglava je i izuzetno asertivna. Samantha kipi od strasti i ima izuzetno senzualnu stranu. Njezino samopouzdanje nevjerojatno je privlačno drugima, ali istovremeno se čini nedostupnom mnogima.

Carrie Bradshaw

Carrie Bradshaw lavica je među četiri djevojke iz „Seksa i grada“. Naime, voli pažnju, a i voli biti u centru pažnje. Međutim, istovremeno ima i mnoge karakterne osobine koje se mogu pripisati blizancima i ovnovima. Apsolutno je znatiželjna i voli slušati druge te biti uz svoje prijatelje kad je trebaju. U Carrie također ima puno strasti i impulzivnosti, kvalitete koje obično krase ovna.

Možda vas zanima Zvijezde savjetuju: radije se nemoj zaljubiti u ovaj horoskopski znak 2021. godine Rubrika Love&Sex Love&Sex

Miranda Hobbes

Miranda je klasični jarac. Nevjerojatno je ambiciozna, a karijera joj je osobito važna. Čim joj nešto padne na pamet, želi to provesti u djelo. Uz to, tu je i osjetljiva strana raka i romantična duša ribe. Miranda želi stabilnost i red, nešto što je nevjerojatno važno za raka. Ako se pak ne može nositi sa svojim emocionalnim kaosom, riba u njoj može se probiti te može postati prilično ćudljiva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @staylyubimiy

Charlotte York

Charlotte je očito djevica u srcu. Voli strukturu i red i uvijek za sve ima plan. Teško joj je nositi se s argumentima i kritikama - klasičnim karakteristikama vage. Naime, Charlotte također izuzetno jako treba harmoniju. Stoga je ona ta koja neprestano pokušava riješiti sporove među prijateljima. Nevjerojatno joj je važno da su svi dobro i da se svi vole. Što se tiče ljubavi, Charlotte je očito bik. Točno zna što želi, a kad pronađe pravog partnera, tada čini sve za njega.

Možda vas zanima Serija Seks i grad vraća se bez Samanthe. Stoji li 20 godina sukoba SJP i Kim Cattrall iza toga? Rubrika Stars Stars

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0