Stars

Kim Cattrall, zvijezda 'Seks i grada', iskreno je progovorila o svojim godinama i o seksualnosti

  • Poput mnogih žena u Hollywoodu, glumica Kim Cattrall kaže da navigacija karijerom u poznijim godinama može biti pomalo zastrašujuća
  • Kad je njezino šestogodišnje djelovanje u megapopularnoj seriji "Seks i grad" završilo 2004. godine, Cattrall je imala 47 godina
  • Vrlo brzo osjetila je kao da se njezina karijera znatno promijenila nakon toga

"U pedesetim godinama osjetila sam kako mi stvari izmiču", rekla je Cattrall. “Bila je to postupna promjena, ali uloge su prepolovljene. U Hollywoodu ste ili genijalna ili vodeća dama, a zatim razvedena supruga ili 'puma'. A nisam ništa od tih stvari. Zato sam željela to ispitati”, rekla je u nedavnom intervjuu.

S vremenom je glumica počela pronalaziti uloge koje su joj se svidjele, a producirala je i glumila u kanadskoj seriji nazvanoj "Sensitive Skin" između 2014. i 2016. godine. U seriji je Cattrall glumila Davinu Jackson, sredovječnu ženu koja nije sasvim spremna prihvatiti proces starenja. Na mnogo je načina to bila uloga koju bi glumica mogla osobno cijeniti.

Možda vas zanima Za ljubiteljice 'Seks i grada' - izašao je novi trailer za 'Emily u Parizu', a evo što nas čeka Rubrika Life&style Life&style

"Najveća misterija života je što se dalje događa", rekla je. “Radi se o prihvaćanju zatvaranja jednih vrata. A riječ je o vašoj održivosti, vašoj seksualnosti, vašoj poželjnosti i nastavku njegovanja onoga što vam je sve značilo. Pitala sam se: ‘Što sada? Hoćeš li se spotaknuti i pasti? Ili ćeš procvasti?’”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ @kimcattrall @filthyrichfox @foxtv #kimcattrall #kimvictoriacattrall #margaretmonreaux #filthyrich #foxtv

A post shared by Dedicated with love to... (@carrie_bradshaw_fan) on

Cattrall je preuzela i novu vrstu uloge kada je glumila u kriminalističkoj seriji "Tell Me a Story" 2018. i švedskoj kriminalističkoj seriji "Modus" 2017. godine.

Kim danas ima 64 godine i glumi u novoj Fox-ovoj seriji pod nazivom "Filthy Rich", čija je premijera bila 21. rujna. I dok nastavlja uživati u svojoj glumačkoj strasti, veteranka je poentirala iz uloga koje se bitno razlikuju od njezinog lika iz serije "Seks i grad" pa se neprestano izaziva.

"Uvijek to želim pomiješati", rekla je. "Ne želim isporučivati isto predjelo, glavno jelo i desert u smislu uloga."

Cattrall je također zahvalna što je toliko dugo u glumačkoj industriji i shvaća da mnogi nadobudni glumci nikada neće imati istu priliku.
“Mislila sam da bi mi najbolje bilo biti glumica koja je radila. I zapanjena sam što sam stigla toliko daleko koliko sam stigla“, rekla je.

Možda vas zanima Prazne se baterije napunjene ljeti, jesen je doba za pucanje po šavovima Rubrika Miss7 Blog Miss7 Blog

 

Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0