Love&Sex

Zvijezde savjetuju: radije se nemoj zaljubiti u ovaj horoskopski znak 2021. godine

  • Željela bi se zaljubiti 2021. godine?
  • Budi oprezna! 
  • Prije nego što nekome daš srce, pročitaj koji horoskopski znak bi ove godine trebala izbjegavati

Neke horoskopske konstelacije rezultiraju parovima iz snova, dok su kod nekih trzavice i komplikacije neizbježne. Premda neke veze mogu funkcionirati usprkos teškim uvjetima, u horoskopu za svakoga postoji određeni znak s kojim jednostavno ne bi trebala biti  u vezi 2021. godine.

Ovan

Ovnovi ne bi trebali isprobati ljubavnu sreću s osobama rođenima u znaku djevice u 2021. godini. Ambicioznim ovnovima treba netko tko ih ne zadržava i ne usporava, nego ih nadahnjuje - a kritična djevica nije za to prikladna. Njih dvoje također nisu baš kompatibilni na seksualnoj razini.

via GIPHY

Bik

Ako bik želi izbjeći slomljeno srce i glavobolju 2021. godine, bilo bi najbolje da ne hoda s vodenjakom. Bik treba sigurnost i žudi za stabilnim partnerstvom, što ne odgovara u potpunosti idejama neovisnog zračnog znaka.

Možda vas zanima Postoji jedna stvar koja ti obavezno treba u spavaćoj sobi - prema tvom horoskopskom znaku Rubrika Life&style Life&style

Blizanci

Blizanci vole živjeti ovdje i sada i puni su optimizma i energije. Stoga je bolje ne zaljubiti se u horoskopski znak ribu. Smatra se da su ribe često neraspoložene i vrlo osjetljive te se osjećaju napadnuto humorom blizanaca, umjesto da se nasmiju i zabavljaju.

Rak

Horoskopski znak rak žudi za naklonošću i pažnjom u vezi - nešto što vjerojatno neće dobiti od vage u 2021. godini. Nakon teške 2020. godine, vage bi htjele ponovno doživjeti avanturu i uživati u svojoj slobodi, umjesto da puno vremena ulože u vezu.

via GIPHY

Lav

Osobe rođene u znaku lava i škorpiona imaju tendenciju dramatizirati i smatraju se vrlo seksualnim bićima. Bez obzira na to, ova je konstelacija 2021. godine prilično nepovoljna, jer škorpion ne može i ne želi ići u korak sa stresnim planovima lava za slobodno vrijeme.

Djevica

Djevice traže timskog igrača na kojeg se uvijek mogu osloniti. Premda se osobe rođene u znaku ovna smatraju odanima, odluke donose uglavnom za jednu osobu: za sebe. Ovdje su sukobi neizbježni!

Možda vas zanima Nova godina, nova sreća: 2021. bit će najbolja godina za ovaj horoskopski znak Rubrika Life&style Life&style

Vaga

Osobe rođene u znaku vage čeznu za zabavom i raznolikošću i zato bi se trebale držati na pristojnoj udaljenosti od rakova u 2021. godini. Ovaj osjetljivi horoskopski znak kvari vagi raspoloženje i zabavu – vaga i rak nikako nisu dobar spoj!

via GIPHY

Škorpion

Osobe rođene u znaku škorpiona ne bi trebali ove godine izgubiti srce kod jarca. Vječno nadmetanje i ispitivanje snage čini bezbrižni suživot gotovo nemogućim te oduzima škorpionu puno energije.

Strijelac

Strijelac traži izazov i pustolovinu. Bik, koji se više fokusira na romantiku i zajedništvo, potpuno je drugačiji tip. Osim toga, strijelac se ne može nositi s tvrdoglavošću bika.

Jarac

Način razmišljanja jarca i blizanaca ne može biti drukčiji. Premda jarci cijene vrijednosti poput pravila i reda, blizanci su puno više u neredu. Njihova stalna neodlučnost užasno živcira jarca.

via GIPHY

Vodenjak

Osobe rođene u znaku vodenjaka su među najotvorenijim znakovima u cijelom zodijaku. Otvorenog si uma i želiš isprobati nove stvari koje djevice zapravo ne vole. Naime, djevice više vole rutinu, pišu popise i vole planirati svoj život. Ovo dvoje jednostavno ne pronalazi zajednički nazivnik.

Ribe

Ribama je potreban partner koji je vrlo pažljiv prema njima i njihovim osjećajima i koji je siguran i u svoje osjećaje. Godine 2021. se ribe radije ne bi trebale zaljubiti u blizance, jer je ovaj zračni znak toliko neodlučan da ribe bi počele sumnjati u sebe i neprestano bi dovodile u pitanje vezu.

Pogledaj video: Znaš li zašto si genijalna?

Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0