Love&Sex

Za njega ti si jedina: muškarci rođeni u ovih 5 horoskopskih znakova su najvjerniji

  • Dok mnogim muškarcima prevara često padne na pamet, ovima se to nikada ne događa
  • Kad su u vezi s voljenom osobom, doista su vjerni i nepokolebljivi 
  • Pogledaj koji su najvjerniji muškarci po horoskopu 

Čini se da je vjernost u današnje vrijeme postala jedan od najvećih problema u vezama te je povjerenje često na kušnji. Vjernost i odanost osobine su koje se osobito odnose na ove horoskopske znakove. Neki su muškarci skloni "šarati" dok drugi sve što trebaju vide u svojoj partnerici. Kad se zaljube i odluče za jednu ženu, to je to. Izgleda da među ove potonje spadaju i muškarci rođeni u ovih pet horoskopskih znakova. Drugim riječima, za njih vjernost  igra jako važnu ulogu.

Možda vas zanima Slažeš li se da je ovo najvažnija stvar koju smo naučili ovih dana? Rubrika Life&style Life&style

Bik

Bik je jedan od najodanijih i najvjernijih horoskopskih znakova. Čak mu ni velika udaljenost nije bitna. Mogla bi s njim imati vezu na daljinu bez ikakve brige. Naime, ako bik nekoga doista voli, tada će mu biti partner sto posto.

via GIPHY

Rak

Rak je jednostavno odana duša. Varanje za njega apsolutno ne dolazi u obzir i afera ga uopće ne privlači. Rakovi čak često preuzimaju emotivniju i privrženiju ulogu u vezi, jer se sami boje da će biti prevareni.

Jarac

Vjernost je osobi rođenoj u znaku jarca nevjerojatno važna. Ovaj horoskopski znak oličenje je odanosti. Jarci žele red i plan u svom životu - pa tako i vezi. Zato je varanje za njega tabu – to bi ga dovelo do problema i izbacilo s puta. Ako je zaljubljen, nema druge žene za njega.

via GIPHY

Ovan

Ovan je također jedan od odanih horoskopskih znakova. U životu mu trebaju stabilnost i sigurnost i to je ono što želi dati svom partneru. Oprez: ako uđe u krizu srednjih godina, to se može brzo promijeniti, jer se ovan ne nosi dobro sa starenjem. Moglo bi se dogoditi da opet želi nešto dokazati.

Možda vas zanima Dokazano je da će na ovom mjestu muškarci najvjerojatnije započeti ljubavnu aferu Rubrika Love&Sex Love&Sex

Vodenjak

Vodenjak je također odana duša. Međutim, treba mu vremena da pronađe svoju veliku ljubav. Vodenjaku obično treba dugo vremena da se uopće želi vezati za nekoga. Ali kad jednom dođe vrijeme, definitivno je vjeran. 

 

Pogledaj video: Znaš li da si genijalna?

Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0