Moda

5 najpopularnijih uzoraka koje ćeš ovo ljeto viđati posvuda

  • Ljeto je idealno vijeme kada se možeš poigrati s laganim i prozračnim materijalima šarenih uzoraka
  • Mi smo za tebe izdvojili 5 uzoraka koji će te ovo ljeto pratiti posvuda: voćni, tropski, životinjski, cvjetni i 'hipi' uzorak 
  • Od haljina do suknjica, kombinezona i lepršavih hlača - high street trgovine vrve odličnim ponudama

Bez obzira na to voliš li maksimalno jedan uzorak na svojim odjevnim predmetima ili istovremeno kombinirati više njih, izdvojili smo 5 hit uzoraka koji su već preplavili police trgovina. Šarene haljinice s uzorcima voćka, opasni komadi sa životinjskim printom, raskošni tropski uzorci, tie-dye ili romantični cvjetići - vjerujemo da ćeš pronaći nešto za sebe. Ponuda u našim high-street trgovinama je veselija no ikad, a u nastavku možeš vidjei koji su nam se komadi s popularnim uzorcima osobito svidjeli.

1. Voćni koktel

Limuni, banane, trešnjice, naranče.. Uzorci nadahnuti bakinim voćnjakom osobito su primamljivi u vruće ljetne dane. Kako bi ublažila živahne vibracije ovih slatkastih proizvoda, možeš ih iskombinirati s kožnim dodacima ili praktičnim ravnim sandalama. Ovaj print možeš nositi i na gradskom asfaltu i na plažu. Nama je neodoljivo sladak, a tebi?

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: ZARA kombinezon (179,90 kn), ASOS kombinezon (178,40 kn), ZARA top (199,90 kn)

Možda vas zanima Anita Dujić otkrila nam je 3 stvari koje redovito radi da izgleda uvijek tako lijepo i njegovano Rubrika Beauty Beauty

2. Nezaobilazni životinjski print

Životinjski print i dalje ne izlazi iz mode, a sada se preselio i na ljetne komade. Uz nezaobilazni leopard uzorak, trenutno je osobito popularan zmijski i zebra uzorak. Zapravo su najbolji kao samostalni komadi, ali nećeš pogriješiti iskombiniraš li istovremeno i dva ista printa.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: ZARA hlače (159,90 kn), MANGO haljina (99,90 kn), BERSHKA haljina (89,90 kn)

3. Dašak Havaja u tvom ormaru

Ako ni ovoga ljeta nisi bukirala put na egzotične Havaje (kao ni mi), ne brini - oni dolaze tebi! I to u obliku egzotičnih košulja i kombinezona te haljina s tropskim uzorkom. Ovi te uzorci ohrabruju i da se za posao spremiš kao da si zapravo krenula na plažu, a da umjesto kave pod pauzom naručiš piña coladu.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: H&M haljina (148,46 kn), ASOS košulja (266,23 kn), BERSHKA kombinezon (249,90 kn)

Možda vas zanima Haljina koja laska svakoj figuri i svakoj dobi - evo kako je nositi ovo ljeto Rubrika Moda Moda

4. Romantični cvjetići na nježnim podlogama

A kao potpunu suprotnost ekscentričnim uzorcima, predstavljamo ti delikatne pupoljke na ženstvenim maksi haljinama. Ove nježne pastelne boje i romantični cvjetići su stvoreni za mirne ljetne večeri i šetnje gradom. Zbog svoje pristojne dužine ih možeš odjenuti i na posao, a ne sumnjamo kako će ti priskrbiti brojne komplimente.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: STRADIVARIUS (199,90 kn), RESERVED (299,90 kn), MANGO (299,90 kn)

Možda vas zanima Zara ima nove sandale koje nas neodoljivo podsjećaju na djetinjstvo Rubrika Moda Moda

5. Šareno kao u doba hipija

Tie-dye je tehnika bojanja odjeće koja dolazi još iz razdoblja hipija, a s kojom se volimo zabavljati i danas. Pravu malu umjetnost na majicama, haljinama, košuljama je moguće dobiti jednostavnim vezivanjem čvora i uranjanjem odjevnog predmeta u željenu boju. Na mjesto gdje zavežeš čvor boja neće prodrijeti i dobit ćeš prefora efekte. Ako ipak nisi fan uradi-sam aktivnosti, ovaj uzorak koji se ovo ljeto vratio na velika vrata možeš pronaći i u trgovinama.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr ZARA haljina (399,90 kn), MANGO košulja (149,90 kn), BERSHKA suknja  (74,90 kn)

Photo: miss7/pr

Komentari 0