Love&Sex

Žene otkrile najgluplje stvari koje su im muškarci rekli o seksu i mjesečnici

  • Znaju li muškarci u tvom životu kako funkcionira menstruacija i ženski reproduktivni organi? Jer čini se da mnogi pripadnici snažnijeg spola to ne mogu shvatiti
  • Barem se to tako čini prema komentarima na Twitteru gdje su žene napisale najsmješnije i najnevjerojatnije muške komentare na funkcije ženskoga tijela
  • "Rekla sam svom bivšem da trebam tampon, a on me pitao mogu li izdržati do kuće"

Žene na Twitteru dobro su nas nasmijale kad su otkrile što su im sve muškarci rekli za njihova tijela. Točnije, kakve to misli imaju muškarci kad je riječ o ženskim reproduktivnim organima i menstruaciji.

Čini se da mnogi od njih misle baš krive stvari... Primjerice, puno njih uopće ne zna kako funkcionira menstruacija. Tako je to barem dokazano kroz objave na popularnoj društvenoj mreži na kojoj su žene napisale najsmješnija muška uvjerenja.

via GIPHY

Jedna je korisnica napisala objavu u kojoj je druge zamolila da joj pošalju "najgluplje" stvari koje su im muškarci rekli o njihovoj mjesečnici, o seksu i ženskoj reprodukciji. "Hajmo se zajedno nasmijati ovim blesanim", dodala je.

Njezinu je objavu lajkalo više od 20 tisuća ljudi, a mnogi su odgovori ne samo smiješni, nego čak i šokantni. Jedna je žena tako napisala: "Muškarac u 30-im godinama me nedavno pitao zašto kad imamo mjesečnicu iz našeg tijela mora izlaziti krv. Doslovno nije imao pojma što je mjesečnica. Sa svojih više od 30 godina. Čudesno."

"Vratila sam se s tjednog putovanja s prijateljicama, a moj me tadašnji dečko optužio da ga varam. Kad sam ga pitala zašto to misli rekao je da je vidio da pakiram svoje antibebi pilule u kozmetičku torbicu i vikao da zašto ih trebam ako na putu ne planiram spavati s nekim. Čovječe, misliš ove tablete koje trebam piti SVAKI DAN?", napisala je jedna korisnica.

Možda vas zanima Besplatne mjesečnice - projekt koji nam treba; jer menstruacija košta... Rubrika Život Život

Lupespace je napisala: "Rekla sam svom bivšem da trebam tampon, a on me pitao mogu li izdržati do kuće. Očito je mislio da cure piške svoje mjesečnice..."

via GIPHY

Megan je pak komentirala: "Rekla sam frajeru da je pristojno ženu pitati je li svršila. Pitao je: "Jesi li?". Rekla sam da nisam. A njegov odgovor? "Znam da mnoge žene ne mogu prvi put zbog emocionalnih razloga."

via GIPHY

"Bila sam u sali i pacijentici radila carski rez kad je asistent rekao da žene ne zaslužuju lijekove protiv boli dok rađaju jer trebaju platiti za Evine grijehe. Samo da kažem da je njemu posao davati anesteziju u rodilištu.", napisala je druga korisnica.

via GIPHY

Joyslin je podijela posebno zanimljivu priču. "Malo sam prokrvarila na frajera dok smo se seksali na faksu i ispričala sam se čim sam vidjela. Vrištao je na mene i rekao da se to može dogoditi ako imaš spolnu bolest. Izbacio me iz sobe i poslao mi poruku da sam ga zarazila SIDOM. To je optuživanje trajalo mjesec dana. On je bio student medicine."

Možda vas zanima 11 razloga zašto tvoja menstruacija odjednom traje duže nego što si navikla Rubrika Life&style Life&style

"Čovjek kojeg poznajem bio je uvjeren da njegova kći prakticira seksualne odnose jer su joj grudi i bokovi preko ljeta narasli. Prijetio joj je uzeti mobitel i zaključati je u kuću. A ona je bila samo 13-godišnja djevojčica koja je prolazila kroz pubertet...", komentirala je Megan.

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0