Love&Sex

Višestruki orgazam kod muškaraca? Moguće je ako mu pritisneš ovu točku, doznaj kako to funkcionira

  • Misliš da samo žene mogu doživjeti višestruki orgazam za vrijeme ljubavne igre?
  • Pa, pogrešno si mislila – i muškarci mogu više puta svršiti!
  • Ali, za to im treba tvoja potpora – s ovim trikom

Navala osjećaja koju dobijemo za vrijeme seksa s partnerom spada među najljepše i najuzbudljivije stvari koje nam pruža ljubavni svijet. Lijepo je kad oba partnera dođu na svoje te uživaju u ljubavnoj igri punim plućima. Ako seks dugo traje, lijepo je ponekad više puta doći do vrhunca. A to se može – iznenađujuće – i kod muškaraca! Jesi li to znala?

 

Možda vas zanima 5 najguglanijih pitanja o seksu - prva dva su ohrabrujuća, ostala zastrašujuća Rubrika Love&Sex Love&Sex

 

Mogu li muškarci imati višestruki orgazam?

Kako ćeš ga navesti da doživi višestruki orgazam? Tako da mu stimuliraš 'jen-mo' točku. Naime, ta se akupresurna točka nalazi između njegovog anusa i testisa te se pod prstima osjeti kao malo udubljenje.

 

Kako pritisnuti 'jen-mo' točku

Kratko prije nego svrši za vrijeme zajedničke ljubavne igre, pritisni nježno vrhovima prstiju tu točku. To će suziti uretru te spriječiti izlazak sperme – koja će se vratiti nazad u prostatu. Tvoj će partner doživjeti orgazam, ali neće biti ejakulacije. Najbolje od svega: nakon ovog orgazma erekcija ostaje pa možete nastaviti s ljubavnom igrom.
Mala mana: kod prvog, drugog i trećeg puta ova tehnika, koja inače dolazi iz Kine, vjerojatno neće funkcionirati. Treba ti dosta strpljenja i puno vježbe.

 

 

Možda vas zanima Istraživanje je pokazalo zašto se parovi seksaju i kad uopće ne osjećaju požudu Rubrika Love&Sex Love&Sex

 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.

 

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0